SZON - PR cikk

2019.03.01. 15:47

Legnépszerűbb legénybúcsús aktivitások Budapesten

<strong>Manapság egyre több hír felröppen a bulinegyedben bulizó külföldi srácokról, akik nem restek Angliából ideutazni és kiélvezni Budapest pezsgését.</strong>

Manapság egyre több hír felröppen a bulinegyedben bulizó külföldi srácokról, akik nem restek Angliából ideutazni és kiélvezni Budapest pezsgését. Már több éve folyamatosan csak növekszik az ide látogatók száma és már más európai ország is felfedezte Budapestet. Mivel komoly szervezést igényel egy több napos legénybúcsú leszervezése, ezért gyakran erre specializált cégeket bíznak meg a srácok. Szeretnénk kicsit jobban belelátni egy ilyen legénybúcsú szervezésbe, ezért  megkértük a Budapest Stag Do csapatát, hogy vezessen be minket ebbe a titokzatos világba.

Többnyire a vőlegény legjobb barátja keres fel minket, de néha még maga a vőlegény is bele van vonva a részletekbe. Gyakran több hónappal vagy akár fél évvel hamarabb elkezdődik a szervezés és megkezdjük az egyeztetést. Elsősorban az a legfontosabb, hogy pontosítsuk mely aktivitások érdeklik őket.

Az aktivitások a habitustól és a társaság vérmérsékletétől is függ, de vannak olyan aktivitások amelyek szinte mindegyik legénybúcsú szerves részét képezik.

Miután kiválasztották az aktivitásokat és az egyedi igényekre is találtunk megoldást, ezután megpróbáljuk a sok aktivitást 3-4 napba belezsúfolni. Vannak esetek, amikor csak egy aktivitást választanak egy napra, de néha alig tudjuk egy nap alatt végig vinni az aktivitásokat.

Többnyire a legénybúcsús csapat felkér minket, hogy a repülőtérről eljuttassuk őket a szállásig. Ezt akár egy hétköznapi járműben is kérhetik (létszámtól függően), de akár egy Hummer Daddy limuzinban, amelybe akár 33-an is elférnek. Ez a jármű lehetőséget ad egy sztriptíz esemény bemutatására, ezért ez az aktivitás is a kedvencek között szerepel.

A szállásra érkezés után már mindenki tűkön szokott ülni, mivel minél hamarabb szeretné belevetni magát a budapesti éjszakába. Többnyire az első estére egy pubcrawl nevű aktivitást választanak, amely arról szól, hogy körbevezetjük őket a legnépszerűbb és legmenőbb pubok, bárok és romkocsmák között. Minden helyszínen megisznak egy sört és már megyünk is tovább. Majd a legvégén egy menő romkocsmában végzünk, ahol a fiúk leeresztik a gőzt és éjszakába nyúlóan buliznak.

Másnap a srácok többnyire másnapossággal kelnek, ezért szeretik kipihenni és “kifürdeni” az előző éjszaka fáradalmait valamelyik termál fürdőben Budapesten. Ilyenkor többnyire relaxálnak, pihennek és felkészülnek a következő aktivitásra.

Délutánra már indul a következő aktivitás, amely gyakran a sörbicikli szokott lenni. Ez az aktivitás arról szól, hogy egy 15-20 személyes biciklin közösen pedáloznak, miközben folyamatosan söröznek és jól érzik magukat. Közben Budapest zöld övezetében élvezik a csodálatos hangulatot. Estére meglátogatunk egy sztriptíz bárt és akár meg is vacsorázunk a helyszínen, majd ezután folytatódhat a bulizás.

Az aktív programok közül az egyik legnépszerűbb a go-kart. A srácok nagyon élvezik a körözést és sok élménnyel hagyják el a pályát. A go-kart mellett a paintball szintén nagyon népszerű. Az aktivitás után néhány lila folttal, de mégis mosollyal az arcukon beszélik meg az eseményeket.

A 3-4 nap végére rengeteg élménnyel és sok újdonsággal indulnak el a repülőtér felé. Fáradtan, de annál több sztorival szállnak fel a repülőre és gyakran hetekig beszélnek arról, hogy milyen csodálatos Budapest és milyen élményeket tartogat a legénybúcsús csoportok számára ez a város.

Egyelőre nem látunk megtorpanást Budapest legénybúcsús keresletében  és hamarosan akár Európa legnépszerűbb helyszínei közé is kerülhet.

- PR cikk -

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában