PR cikk

2020.02.18. 06:56

Ismerd meg a Kamu Detektort!

Félsz bevállalni egy igazi hazugságvizsgálót? Akkor játsszatok a Kamu Detektorral, amivel garantált a mulatságos időtöltés. Nagy kacagások árán rájöhettek, hogy ki volt az, aki kiengedte a kutyát vagy éppen befalta az utolsó rántott húst/sütit a hűtőből! Lássuk, hogy kinek a titkaira derül ma fény!

Mit kell tudni a játékról?

Maga a játék nem a hagyományos értelemben vett társasjáték, hiszen nem egy játéktáblán rójátok a köröket, hanem különböző kérdésekre kell válaszolni. Persze, hogy ne legyen olyan egyszerű a történet, egy hazugságvizsgáló világítja át könyörtelenül a történeteiteket. Hogyan játsszátok?

Első lépésként, aki válaszolni fog a kérdésre, vegye fel a fejére az oda tartozó érzékelőt, majd helyezze az ujját a készülékre és húzzon egy kártyát. Válaszoljon a kérdésre őszintén vagy épp kevésbé őszintén, és várja az ítéletet. Ha igazat mond, akkor egy zöld fény villan, és mehet tovább a játék.

Amennyiben hazudott, akkor nem csak egy piros fény villan a zöld helyett, de még egy sziréna is figyelmezteti a többieket a turpisságra. Akiről kiderült, hogy nem volt őszinte, az veszít egy életpontot. Mivel ebből kettő darab van, így érdemes igazat mondani, vagy ha nem, akkor ügyesen hazudni. Az veszít, akinek elfogy az összes élete.

Milyen kérdések vannak?

Mivel a játék gyermekeknek készült, így nem kell semmilyen 18+-os kérdéstől tartani. A társas összesen 500 darab kérdést tartalmaz, amik mellett még további üres lapok is vannak, hogy kellően személyre szabhassátok a játékot egy-egy aktuális kérdéssel. Hogy miket találhattok benne? Például:

  • Te etted meg az utolsó sütit?
  • Tudod, hogy mikor van anya/apa szülinapja?
  • Minden házi feladatot megcsináltál ma?
  • Te pukiztál az előbb?
  • Árulkodtál már egy barátodra?
  • Gondoltál már arra valaha, hogy bárcsak ne lenne tesód?
  • Ahogy látható, nem túl sablonos kérdések, de nem is túl bonyolultak. Jó móka, hiszen a gyerekek komolyan veszik, így néha még hazugságon is kaphatod őket.

    A társas maga 8 éves kortól ajánlott, de akár kisebbek is meglehetősen élvezetesen játszhatják, hiszen csak válaszolni kell a kérdésekre. Kisebbek esetében mindenképp legyen valaki, aki fel tudja nekik olvasni a kérdéseket. Persze akár kitalálhatsz nekik személyre szabott, egyszerűbb kérdéseket is, így biztos, hogy élvezni fogják a Kamu Detektort!

    Ketten, de akár többen is játszható játék, a szabályok pedig a résztvevők fényében testreszabható.

    Felkeltette cikkünk az érdeklődésed? Meglepnéd gyermeked egy igazán szórakoztató és fordulatos társasjátékkal? Keresd a Játékszigetnél, ha a legjobb áron szeretnéd megkaparintani!

     

    (PR cikk)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában