PR cikk

2020.01.20. 15:01

Ezekkel a kézi szerszámokkal dolgozhatsz gyorsan és precízen

A hatékony és gyors, de precíz munkavégzés kizárólag professzionális kézi szerszámokkal valósítható meg. Ismerd meg a modern kézi szerszámok jellemzőit, és dolgozz kényelmesebben!

Ütvecsavarozó

Az ütvecsavarozókat kifejezetten a különböző csavorozási feladatok elvégzésére tervezték. A modern típusok már szénkefe nélküli motorokkal rendelkeznek, amelyek hosszabb üzemidőt és precízebb munkavégzést biztosítanak. A minőségi ütvecsavarozók masszív és robosztus, mégis kompakt kialakítású kézi szerszámok.

Használat közben az ütvecsavarozók leveszik a terhelést a munkavégző alkarjáról és csuklójáról egyaránt. Modern készülékekkel ugyanis az ütőerő a csavar felé irányítja a forgatónyomatékot, így a munkavégzés jelentősen kényelmesebbé válik. Ha gyorsabban és egyszerűbben, de terhelésmentesen szeretnél dolgozni, tekintsd meg az Agrooroszinál kapható kézi szerszámokat!

Akkumulátoros dekopírfűrész

A dekopírfűrészek segítségével mindig gördülékenyen dolgozhatsz üveggyapottal, fával és gipszkartonnal is. A munkák során számos különböző alakzatot szükséges kivágni, és a tökéletes eredményhez elengedhetetlen egy precíz eszköz. A dekopírfűrészekkel egyszerűen vághatsz egyenesen, de könnyen készíthetsz kúp és szúró alakokat is.

Az akkumulátoros készülékek könnyen hordozhatók, és vezeték hiányában rugalmas munkavégzési körülményeket teremt. Az újabb típusú dekopírfűrészek már lézerfény használatával jelzik a vágás vonalát, így a pontosság garantált.

Sokoldalú fúrógép

A hatékony fúrógépek legfontosabb jellemzője, hogy csavarok behajtására és lyukak fúrására egyaránt sokoldalú lehetőségeket biztosítanak. A modern, minőségi munkavégzést nyújtó fúrógépek erős teljesítménnyel ütik át a kemény anyagokat is. Kizárólag erős fúrószárakkal lehet rövid idő alatt, a gép erőltetése nélkül lyukakat fúrni. A modern fúrókkal az erős anyagokból készült falak és tárgyak sem jelentenek akadályt a lyukak elkészítéséhez.

Hogyan érdemes kézi szerszámokat választani?

Célszerű először meghatározni, hogy pontosan milyen típusú munkákra szeretnél kézi szerszámot használni. Ha a csavarbehajtás és a fúrás, illetve az ütvefúrás is gyakori feladat számodra, ajánlott a kombi fúrókat keresned. A kisméretű fúrók már olyan teljesítménnyel rendelkeznek, amely a beton fúrását is tökéletesen lehetővé teszik.

Érdemes eldönteni, hogy vezetékes vagy vezeték nélküli kézi szerszám lenne-e ideálisabb számodra. Ha munkavégzés közben fontosnak tartod a szabad mozgékonyságot, akkor a vezeték nélküli eszközök közül érdemes választanod.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában