PR cikk

2020.01.20. 14:58

Engedd szabadjára nőiességed!

A nők már egészen kisgyermek koruktól fogva más nevelést kapnak, mint a férfiak.

Alapvető elvárás, hogy egy kislány mindig illedelmes, nem káromkodik, csinosan és ápoltan néz ki, és persze rengeteg mindent “nem illik” mondania, csinálnia.

Férfi és női szerepek

Ez a megkülönböztetés nem ér véget a gyermekkorral. Egy felnőtt férfi, ha a barátai körében obszcén történeteket mesél az eddigi hódításairól meglehetősen szókimondó stílusban, azzal az égvilágon semmi gond nincs, mindenki dől a nevetéstől. Ha viszont egy nő adna elő ilyesmit hasonló elánnal, akkor az több, mint megbotránkoztató lenne.

Mi sem példázza ezt jobban, mint hogy a sok “strigulával” büszkélkedő férfit macsónak tartják, az ugyanannyival rendelkező nőre pedig az “örömlány” sértőbb megfelelőit használják. Hiába éljük manapság a szexuális nyitottság korát, a nemek közötti egyenlőség még nem érkezett el.

A magányos nők titkai

Míg a régi időkben ferdén néztek azokra a nőkre, akik nem mentek férjhez fiatalon, napjainkban már abszolút elfogadott a szingliség. Sőt, vannak nők akik kifejezetten élvezik is, és nem vágynak komoly kapcsolatra, mert féltik a függetlenségüket. Persze szükségleteik nekik is ugyanúgy vannak, ám ezeket állandó partner hiányában nehezebb kielégíteni. Egy stabil párkapcsolatban a felek pontosan tudják, mire vágyik a másik, míg egy alkalmi szeretőnél ez okozhat félreértéseket.

Ha egy nő megunta már a sok kísérletezgetést, és egyedül is szeretné néha jól érezni magát, akkor előbb-utóbb képbe kerülnek az Erotikaszigetnél kapható női izgatók. A kínálatukban megtalálhatóak azok az eszközök, amelyek közül minden hölgy megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Mégis mi lehetne tökéletesebb módja az egész napi stressz levezetésének, mint egy kicsit visszavonulni egy izgalmas kis szerkezet társaságában? Vitathatatlan előnye, hogy bármikor rendelkezésedre áll, sosem ellenkezik, és egész biztos, hogy semmit sem fecseg ki, ami a hálószobádban történik. A segítségével kiélheted azokat a vágyaidat, amiket eddig egyetlen partnereddel sem mertél megosztani.

A magabiztos nőiesség kulcsa

Valószínűleg te is találkoztál már olyan nőkkel, akik ugyan nem nevezhetőek kimondottan szépnek, mégis van bennük valami, ami miatt az összes férfi felfigyel rájuk. Ez a rejtélyes dolog nem más, mint a kisugárzás. Ezek a nők magabiztosak, pontosan ismerik a testüket, és képesek kihangsúlyozni az előnyös oldalukat.

Viszont a kisugárzás nem csak a külsőről szól. Csak akkor tudsz pozitív képet mutatni magadról a külvilágnak, ha jól ismered a saját nőiességed, meg tudsz szabadulni a gátlásaidtól, és pontosan tudod, mikor, mit szeretnél.

A magányos hálószobai játszadozások kiváló alkalmat jelentek arra, hogy felfedezd saját magad, és alkalomadtán kiszabadítsd a benned rejlő szexistennőt.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában