PR cikk

2020.04.06. 10:33

Egyéni igényre szabott dezodor természetes hatóanyagokkal

A minőségi dezodor megadhatja azt az egész napos frissességérzetet, amire ma már a legtöbben igényt tartanak.

Body antiperspirant deodorant roll-on with flowers

Éppen ezért valamilyen típusa mindenkinek a szekrényében, neszesszerében megtalálható. Sőt, egyeseknek még a táskájában is ott lapul egy példány, hogy bármikor bevethessék, ha úgy érzik, extra segítségre lenne szükségük a meleg vagy éppen a stressz miatt izzasztó helyzetekben. Ugyanakkor nem az a legfontosabb, hogy mindig kéznél legyen az izzadásgátló, hanem hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Az ideális dezodor egész napos hatással bír?

Amennyiben rátalál a fizikai adottságainak, bőrtípusának és az izzadás mértékének megfelelő termékre, akkor nem kell mindenhová magával hordoznia, mert elég lesz indulás előtt alkalmaznia, a hatása pedig ki fog tartani mindaddig, amíg hazaér. Persze itt célszerű nem napokról van szó, de például a nívós férfi dezodor egy egész napos irodai vagy fizikai munka során is helyt tud állni. Tehát időt kell szánni az ideális dezodor felkutatására és akkor nem kell aggódni a nap folyamán esetlegesen kialakuló nedves foltok miatt, a blúz vagy ing hónalj részén.

Az izzadás egy természetes folyamat, amit azonban nagyon sok izzadásgátló esetében vegyi anyagokkal akarnak megakadályozni. Ez nem túl előnyös, ugyanis a kémiai összetevők sok esetben csak rontanak a helyzeten, sőt, még mellékhatásaik is lehetnek. Irritálhatják az izzadás miatt egyébként is igénybevett bőrt, sőt, a pórusokon keresztül bejuthatnak a szervezetbe, ahol rövid- és hosszútávon is nagy kockázattal járhat. Az izzadás mérséklése és a hatékony dezodorálás a legjobb választás a szervezetünknek! Erre van természetes megoldás. Az alumíniumsóktól mentes dezodorálás lehet, hogy nem 24 vagy 48 vagy 72 órás erősségű, de sokkal jobb választás a szívünk, a tejmirigyek és az idegrendszerünk, immunrendszerünk érdekében és 10-12 óráig is kitart a természetes hatóanyagokkal történő dezodorálás, azaz a higiénikus bőrillat.

A bio dezodor használatával nem teszi ki felesleges veszélyeknek magát!

A negatív hatások elkerülése érdekében, ajánlott természetes módszerekkel, illetve anyagokkal felvenni a harcot az izzadás ellen. A BIOLA kínálatában olyan alumíniumsó-mentes dezodor verziókat fedezhet fel, amelyek csak a természetben is megtalálható kísérő-és hatóanyagokat tartalmaznak. Ezáltal nem jelentenek szükségtelen rizikót a bőrre és az egészségre nézve sem. Az itt kapható összes termék parabéntől és szintetikus illatanyagoktól mentes, valamint bio minősítéssel is rendelkeznek, tehát tényleg semmilyen várható mellékhatásuk nincs.

Minek köszönhető az alumíniumsó-mentes dezodorok hatékonysága?

Felmerülhet a kérdés, hogyha szinte semmi olyan összetevőjük nincs, mint az átlagos, ugyanakkor jól ismert izzadásgátlóknak, akkor mi az, amitől mégis beválnak? Ez csak és kizárólag a natúr, növényi kivonatoknak vagy a természetazonos dezodoráló, verejtékmirigy összehúzó anyagoknak köszönhető, amiket többek között hamameliszből, zöld ribizliből, jázminból, orvosi zsályából, bíborkas-virágból és szantálfából nyernek ki. A természetes hatóanyagok pedig, nemcsak az izzadás mérséklését, a dezodorálást teszik lehetővé, hanem a bőrápolásban is kiveszik a részüket.

 

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában