Oktatás

2019.10.17. 13:37

Nagyobb tudás, magasabb jövedelem

A mátészalkai Horlux Oktatási és Szolgáltató kft. széleskörű képzési ajánlataival segít ügyfeleinek abban, hogy megtalálják a legmegfelelőbb képzést amellyel a legmagasabb jövedelmet biztosíthatja önmaga és családja részére.

- Kezdetben kereskedelem volt a fő profilunk, majd 1997-től foglalkozunk képzésekkel is – tudtuk meg Horilla Jánostól, a Horlux Kft tulajdonosától.

- Mára 150 szakképesítés és ehhez kapcsolódó vizsgajog áll a cég fő tevékenységi körében. Családi vállalkozásunk 1997-ben kezdte képzési tevékenységét. A fiatalos lendületet és lelkesedést a gyermekeim adják, akik mindhárman tulajdonosok is, én már csak a fejlesztésekkel foglalkozom. A piac igényeihez alkalmazkodó képzéseket a résztvevők igényeinek megfelelően szervezzük. Az OKJ tanfolyamok mellett informatikai és a közlekedési ágazatokhoz kapcsolódó kategóriás és hatósági képzéseket is tartunk .Figyelünk a változásokra, próbálunk megfelelni kihívásoknak.

- Kimagasló infrastruktúrával, tárgyi és személyi feltételekkel biztosítjuk a minőségi elméleti és gyakorlati oktatást. A villanyszerelő, hegesztő, és az informatikai labor mellett biztosítjuk további indított képzések feltételrendszerét is . Az építő és anyagmozgató tanpályánk színvonalas gépparkkal áll a hallgatók rendelkezésére. A magas szintű oktatás érdekében saját erőből folyamatosan fejlesztjük iskolánkat..Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, ezt mutatja hosszú partnerlistánk is. Az MSK, Diehl, Zeiss, Hoya, Coloplast mellett dolgoztunk például a Coca Cola-nak is.

- A folyamatos fejlődésnek köszönhetően nem csak Mátészalka vonzáskörzetében vagyunk jelen, hanem a megye több városában, de egyre többen választják a Horlux Oktatási és Vizsgaközpont szolgáltatásait hazánk további városaiban is. A megszerzett végzettségekkel hallgatóink új lehetőségekhez jutnak a munkaerőpiacon, vagy megerősíthetik meglévő munkahelyüket. Az előttünk álló időszak legnagyobb kihívása a tervezett OKJ változásainak való megfelelés. Amelyre gyors tempóban, kellő előkészítés nélkül kerül sor. Aki teheti minél előbb szerezze meg a tervezett végzettséget, mert a szakképesítések túlnyomó többsége csak iskolarendszerben lesz elsajátítható. Lényeges változás várható a vizsgarendszerben is.

Várja Önt a Horlux, az Ön felnőttiskolája!

Ne feledje: „A nagyobb tudás magasabb jövedelem.”

Horlux Kft.

4700 Mátészalka, Kórház utca 54/B.

Tel.: 44/500-138

Tel./fax: 44/418-311

(PR cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!