Sport

2018.08.28. 10:52

Szpari - Az edző szerint a tervezett utat járják

Nyíregyháza - A következő lépcsőfok, hogy ezzel a játékkal eredményes is legyen a Spartacus.

Nyíregyháza - A következő lépcsőfok, hogy ezzel a játékkal eredményes is legyen a Spartacus.

A ceglédi pontszerzés után újabb vereséget szenvedett hazai pályán a Nyíregyháza Spartacus. Vasárnap este a zalaegerszegiek nyertek 2–1-re.

Érvényesült az akaratuk

– A mérkőzést visszanézve, továbbra is azt tudom mondani, hogy nekünk kellett volna nyernünk – kezdte értékelését Bozsik József. – Az első rúgott gólunk után le kellett volna zárnunk a találkozót, hiszen a mi akaratunk érvényesült, nálunk volt a labda, nyomás alatt tartottuk a vendégeket. Ehelyett a zalaegerszegi Balázs talált egy gólt, ráadásul nem kaptunk meg egy jogosnak tűnő büntetőt, az ötösön Daru Bencét átkarolta, majd lerántotta védője, de a bíró sípja néma maradt. Sajnos, a Forró lábáról szerencsétlenül bepattanó labda kialakította a végeredményt, a zalaiak egy rúgott góllal tudtak 2–1-re nyerni.

– Sokszor elmondtam már – folytatta a vezetőedző –, mi hosszú távra tervezünk, aminek első lépéseként játékosaim elsajátították azt a játékot, amit elképzeltem és amivel sorra nyertük is a felkészülési mérkőzéseket.

Szerdán Monoron javíthatnak

– A következő lépés, amit szintén meglépett már a csapat, hisz ebben a játékban, abban, hogy uraljuk a mérkőzéseket, sokat birtokoljuk a labdát, a mi akaratunk érvényesül. Az újabb lépcsőfok, hogy ezzel a játékkal eredményesek is legyünk, bízom benne, hogy szerdán Monoron ezt már meg is tudjuk mutatni – zárta gondolatait a nyíregyházi tréner.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!