Sport

2013.05.21. 13:07

Szolid ünneplés a műszak előtt

A tűzoltó Petranics Szergej sorra szerzi a bajnoki címeket, a Várda SE-vel három év alatt triplázott.

A tűzoltó Petranics Szergej sorra szerzi a bajnoki címeket, a Várda SE-vel három év alatt triplázott.Az elmúlt hetekben sokat nem kellett izgulni amiatt, ami vasárnap, a Szatmár Unió FC otthonában elért gólnélküli döntetlennel valósággá vált: egymást követő harmadik évben szerzett bajnoki aranyat a Várda SE. Egyet a megyei I. osztályban, majd címét megvédve kettőt az NB III-ban. Mindhárom sikerből kivette a részét Petranics Szergej kapus, akinek nem ment könnyen számba vennie az eddigi, szabolcsi színekben szerzett elsőségeit.

– A kisvárdai három siker az biztos, és az is biztos, hogy nyertem harmadosztálynak számító NB II-es bajnoki címet a Baktalórántházával és a Demecserrel is, velük feljebb léptünk a második ligába is – mondta az ukrán származású, ám évek óta magyar állampolgárságú, diplomaszerzés előtt álló negyvenéves kapus. – Hogy mekkora bulit csaptunk vasárnap? Szolidat. Fodor Andrisnak és nekem, vagyis a tűzoltóknak hétfőn szolgálatba kellett mennünk, így nem engedhettük el nagyon magunkat. Azért volt néhány megállónk Fehérgyarmat és Kisvárda között, aztán pedig a csapat törzshelyén töltöttük el az időt.

A TELJES CIKK A KELET-MAGYARORSZÁGBAN OLVASHATÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!