Sport

2013.10.03. 12:36

Egy éve bevehetetlen a pátrohai katlan

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály, 8. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály, 8. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Révész Csaba, a Kótaj edzője.

Szombat

Tiszavasvári (1.)–Terem (3.): – A Vasvári mindenképpen szeretné feledtetni múlt heti botlását, amihez a Teremnek is lesz egy-két szava.

Vasárnap

Nyírvasvári (7.)–Újfehértó (16.): – A Nyírvasvári a mérkőzés esélyese és élni is fog a hazai pálya előnyével.

Rakamaz (8.)–Levelek (15.): – A Rakamaz egyre inkább elkapja a fonalat, amit most sem enged ki a kezéből.

Nyírtelek (5.)–Szakoly (6.): – Az egyik kispadon volt játékosom ül, a másikon volt edzőm. Melyik ujjamat harapjam? Tippem: döntetlen.

Nyíribrony (12.)–Nyírpazony (9.): – Személyes okokból szurkolok az Ibronynak, de a Pazony is „közel áll” hozzám.

Nyírlugos (13.)–Ófehértó (10.): – A Nyírlugos otthon mindig jobb teljesítményt nyújt, de az Ófehértót tartom olyan stabil csapatnak, hogy meglepetést szerezzen idegenben.

Apagy (14.)–Encsencs (11.): – Ha az Encsencs nem ünnepli túl a Tiszavasvári elleni bravúros győzelmet, akkor ismét képes lehet kedvező eredmény elérésére.

Kótaj (4.)–Napkor (2.): – Elismerés illeti a Napkor eddigi veretlenségi sorozatát, de egyszer minden széria megszakad, ezért most mi tehetünk a legtöbbet.

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Várnai Róbert, a Pátroha játékos-edzője.

Vasárnap

Nagyhalász (1.)–Gávavencsellő (7.): – A hazai csapat véleményem szerint osztálykülönbséggel a többi csapat felé nő ebben a mezőnyben. Nem lenézve a Vencsellőt, fix egyesre tippelek.

Vasmegyer (12.)–Ajak (3.): – Az Ajak idegenben is képes rá, hogy behúzza ezt a meccset. A Vasmegyer azonban biztos nem fogja olcsón adni a bőrét. Akár egy döntetlen is kisülhet a dologból.

Kék (14.)–Vaja (5.): – A Kék csapatának mielőbb pontot, vagy még inkább pontokat kell szerezni, különben leszakad a biztosan bent maradó csapatoktól. Ezt azonban az élmezőnyhöz tartozó Vaja ellen hazai pályán sem lesz egyszerű feladat kivitelezni.

Nyírkarász (6.)–Záhony (9.): – Mindkét csapat múltját tekintve méltatlan ez a „tornacipős” bajnokság, ahol most szerepelni kénytelenek! Sajnálom a szurkolókat, hogy be kell érniük megyei másodosztályú mérkőzésekkel. Azt kívánom, hogy ezen a hétvégén egy magasabb osztályba is beillő meccset lássanak a két csapat szimpatizánsai! A Nyírkarászt hazai környezetben esélyesebbnek gondolom.

Rohod (15.)–Pap (10.): – A Rohodnak sürgősen össze kell kapnia magát és a hazai meccseken gyűjtögetni a pontokat. A vendégekben kellemesen fogok csalódni, ha mindhárom pontot bezsebelik.

Nyírtura (16.)–Demecser (11.): – Nem értem mit keres a Demecser a tizenegyedik helye?. A megye legjobb kapusával, a tavalyi gólkirállyal, sok tapasztalt, rutinos játékossal. Meggyőző vendég győzelmet várok.

Újdombrád (12.)–Fényeslitke (8.): – A hazai csapatnak minden esélye meg van rá, hogy értékes pontokat szerezzen. Ehhez azonban a Litkének is lesz egy-két szava. Döntetlent érzek.

Pátroha (4.)–Gyulaháza (2.): – Tény, 2012 október 28-a óta nem kaptunk ki tétmeccsen hazai pályán. Nem gondolom verhetetlennek magunkat, de vért kell izzadni annak az együttesnek, amelyek Pátrohán győzni szeretne! Sok nézőt várok a mérkőzésre, hogy rangadóhoz méltó környezet fogadja a csapatokat.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Bákonyi György, a Mátészalkai MTK edzője.

Szombat

Túrricse (7.)–Tisztaberek (2.): – A Túrricse hazai pályán mindenkire veszélyes tud lenni, döntetlenre tippelek

Beregdaróc (4.)–Kölcse (13.): –A Kölcse jobb csapat, mint azt a jelenlegi helyezése mutatja, a Darócot nem ismerem. Döntetlen vagy vendégsiker lehet.

Milota (12.)–Vámosoroszi (11.): – Az Oroszi megkezdi a felzárkózást.

Mátészalkai MTK (1.)–Tarpa (6.): – A Tarpáról csak jókat hallottam, nehéz mérkőzésre számítok, de mi eredményesek szeretnénk lenni, ennek érdekében százszázalékos teljesítményre lesz szükségünk.

Vasárnap

Tiszakóród (5.)–Vásárosnamény (3.): – Igazi háromesélyes rangadó

Vitka (14.)–Nyírmeggyes (15.): – A Meggyesnek el kell kezdeni a pontok gyűjtését, a pillanatnyi forma dönthet.

Tunyogmatolcs (8.)–Szatmárcseke (10.): – A Matolcsban egy szimpatikus csapatot ismertem meg, a Cseke pedig képes a jó játékra, a hazai pálya előnye kidomborodhat.

Mérk-Vállaj (16.)–Nyírcsaholy (9.): – Nem árulok el titkot, sok emlék köt a Csaholyhoz, neki szorítok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!