séta

2020.02.07. 09:45

A Zrínyi egy nagy család: pezseg az élet

Remek érzés olyan helyen tanulni, ahol a tanárok segítségére bármikor, mindenben számíthatunk.

Immár negyedik éve tanulok a Zrínyiben, de csak mostanában tudatosult bennem, hogy milyen gyorsan elrepült az idő a fejem felett, lassan itt a ballagás. Amikor 2016-ban bekerültem az Arany János Tehetséggondozó Programba, és elkezdtem a gimnáziumot, minden új volt számomra.

Sok új impulzus ért, amelyek megtanítottak arra, hogyan legyek önmagam. A családom és a barátaim mellett a tanáraimnak is sokat köszönhetek, ők segítettek fejleszteni a képességeimet. Az évek alatt számos versenyen vettem részt, akár csapatban, akár egyedül; az önbizalmam, a kitartásom és a céltudatosságom is egyre nagyobb lett.

Tetszik, hogy a Zrínyiben mindig pezseg az élet. A színház- és mozilátogatások, a kiállítások, a sportprogramok, a versenyek mind színesítik a mindennapjainkat.

Remek érzés olyan helyen tanulni, ahol a tanárok segítségére bármikor számíthatunk,

és akiktől olyan tanácsokat és ismereteket szerezhetünk, amelyek egész életünkben elkísérnek minket. Úgy gondolom, a mi iskolánk egy igazi, nagy család.

Új városok és kultúrák

Jó, hogy a tanulás mellett jut időnk és lehetőségünk szabadidős tevékenységekre, számomra az olvasás és a zenehallgatás a legfelüdítőbb.

Majd’ minden hónapban részt veszünk egy-egy programhétvégén, amikor az osztállyal kirándulni megyünk vagy különböző tehetség- és ismeretfejlesztő programokon veszünk részt.

Síeltünk, hegyet másztunk, új városokat és kultúrákat ismertünk meg, olyan helyekre juthattunk el, ahová egyébként nem lett volna lehetőségünk. Ezekért a tapasztalatokért örökké hálás leszek az iskolámnak.

Gyulai Dorina, Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!