Szponzorált tartalom

2020.11.10. 08:57

MFB Krízis hitel – mit érdemes tudni róla?

A jelenlegi, vírusveszélyes és gazdaságilag meglehetősen problémás helyzetben mindenkinek minden segítség jól jön, legyen szó magánszemélyről, vagy cégről. A Magyar Fejlesztési Bank és az MFB Csoport válságkezelési és gazdaságélénkítési programjai a koronavírus-helyzet miatt bajba jutott vállalkozásoknak kínálnak átmeneti segítséget.

frustrated young business man

Az MFB Krízis hitelt a hitelközvetítők már 2,5% kamattal kínálják. A program – ideértve az adósság-, tőke- és garanciamegoldásokat is – 1,5 milliárd forintos, amelyben az induló vállalkozásoktól a legnagyobb vállalatokig mindenki megtalálhatja a megfelelő finanszírozás-típust.

Az MFB Krízis hitel azoknak a vállalkozásoknak is segítséget nyújt, amelyek más forrásból nem tudják megoldani likviditási problémáikat a járványhelyzet miatt. Az MFB Krízis hitel 2,5%-os fix kamatláb és csak 0,1%-os garanciadíj mellett, önerő nélkül, illetve minimális önerővel igényelhetőek, 1 millió és 150 millió forint között. A kölcsönt gyakorlatilag bármire lehet igényelni, amire a vállalkozásnak jelenlegi állapotában szüksége lehet: az MFB Krízis hitel célja lehet befektetés, hitelkiváltás és forgóeszköz-hitel – beleértve olyan célokat is, mint a finanszírozás, likviditás, bérszámfejtés és a munkahelyek fenntartása.

A Magyar Fejlesztési Bank olyan mikro-, kis- és középvállalkozásokat célzott meg az MFB Krízis hitellel, amelyek igényeit a kereskedelmi bankok nem tudják kielégíteni, vagy akik csak egyre magasabb kamatokkal kaphatnak kölcsönt. Ennek oka lehet az, hogy a hitelösszeg túl kicsi számukra, vagy azért, mert a vállalkozást kockázatosabbnak tartják. Ugyanakkor minden érintett vállalkozásnak fontolóra kell vennie az MFB Krízis hitel felvételét, mivel a kedvező, rögzített kamatot a cég méretétől és a kölcsön összegétől függetlenül meg fogják kapni.

Az MFB válságkezelési és gazdaságélénkítési termékei, így az MFB Krízis hitel is elérhető a Magyar Fejlesztési Banknál és a programban résztvevő pénzügyi intézményeknél. Ha vállalkozásod szintén nehéz helyzetbe került, illetve, ha szeretnéd azt egy igazán figyelemreméltó hitellel fejleszteni, és felkeltette a figyelmedet az MFB Krízis hitel, keresd fel a www.banknavigator.hu címen elérhető weboldalt, tudj meg többet a konstrukcióról, majd indítsd el az igénylést online!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában