hirdetés

2021.10.26. 09:23

Hasznos autókiegészítők listája

A gépjárművásárlás olyan, mint amikor egy lakást vásárolunk, csak még nincs minden helyiség rendesen felszerelve minden szükséges eszközzel, például a konyha üresen, konyhai berendezések nélkül áll. Mi történik ilyen esetben? Az, hogy a konyha funkcióinak köre csökken.

Hiszen egy olyan konyhában, ahol nincsen sütő, ott bizony nem fognak sem malacsültek, sem ínycsiklandó sütemények sülni. Hasonlóan az autónál is, ha hiányoznak belőle egyes eszközök, akkor nem fogjuk tudni azokat használni sem.

Igen sokféle kiegészítőt lehet kapni, a különféle üléshuzatoktól kezdve, a háttámlákra és egyéb helyekre illeszthető tárolókon át, egészen a beltéri LED világításig, de nincsenek összeszedve egy helyre azok a hasznos holmik, amelyekre valóban szüksége lehet az autótulajdonosnak.

Az Elefántszerszám.hu Webáruház autós tartozékai között megtaláljuk azokat a fontos eszközöket, amelyekre valóban szükséged lehet.

Szállítással kapcsolatos eszközök

Nagy valószínűséggel előbb, vagy utóbb mindenki kerül olyan helyzetbe, hogy szállítania kell valamit. Természetesen most nem a mindennapos dolgokra kell gondolni, hiszen a bevásárolt élelmiszert szatyrokban, kosarakban, a gyerekeket az ülésükben szállítod.

 

Abban az esetben, ha már nagyobb csomagról van szó, például bútort vásároltál, esetleg új étkészletet, vagy más törékeny dolgot, akkor bizony jól fog jönni, hogy rögzíteni tudod a csomagot. Éppen ezért jó, ha mindig van kéznél lekötőpánt, illetve gumipók.

Mindenki azt reméli, hogy soha nem lesz szüksége rá, de a vontatókötél, illetve a vontatórúd is pontosan olyan autós tartozékok, amelyeknek nem kellene hiányoznia egyetlen autó eszköztárából sem.

Bikakábel

A hűvös, téli időszak, és a fáradt akkumulátor párosa általában nem jönnek ki jól egymással, és ha egy autó csak rövid szakaszokon közlekedik, akkor bizony könnyen előfordulhat, hogy egyszer csak azon kapja magát az ember, hogy nem indul a kocsi. Az is megeshet például, hogy bekapcsolva felejted a külön megvásárolt, extra ülésfűtést a gyerekeknek, persze az akkumulátorral összekapcsolva, aztán leparkolsz és úgy hagyod a parkolóban.

Fotó: elefantszerszam.hu

Akárhogy is, mindenki kerülhet olyan helyzetbe, amikor bizony a bikakábel, és egy segítő autóstárs fogja megmenteni a helyzetet.

Ha már akkumulátor…

Ha pedig már az akkumulátorról van szó, akkor jó, ha neked is van adaptered, akkumulátorkiszedőd, akkumulátor-vészlekapcsolód és akkumulátortöltőd.

Jó, ha van még...

Ebből a kategóriából javasolt beszerezni a biztosítékkészletet, a nyomásmérőt, amellyel a gumit vizsgálhatod, valamint az üzemanyagtöltő csövet.

Jól jönnek még a flexibilis tölcsérek és a betöltőtölcsérek is, valamint a fényszóróbeállító készletek is nagyon hasznosak. Ezt, és még rengeteg más, az autóhoz kapcsolódó hasznos holmit megtalálsz az Elefántszerszám.hu Webáruházban, így biztosan nem lesznek olyan kellemetlen helyzetek, amelyekből nehéz lesz kimászni.

Címkék#pr#alh_szon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában