Szponzorált tartalom

2020.09.30. 09:03

A kávé sikere, amely mögött egy nagyszerű történet áll

Életünkben mindnyájunknak különböző céljaink vannak, amelyeknek az elérése gazdagabbá és tartalmassá teszi az életünket. A határozottságot, a kitartást, a tapasztalatokat és csapatmunkát emellett olyan alappiléreknek tekinthetjük, amelyek segítségével a terveinket egyszerűbben valóra válthatjuk. Az Ebenica kávé sikere is éppen erre az elvre épül.

Az EBENICA COFFEE olyan márka, amely a hazai és külföldi kávégyártók élvonalában szerepel. A termékválaszték oly módon került kialakításra, hogy megfeleljen azon ügyfelek igényeinek, akiket nem csupán a kávé ára, hanem annak minősége és frissessége is érdekel.

Fotó: EBENICA COFFEE

Az Ebenica kávé kezdetei

Az EBENICA COFFEE társaságot, amely egyike Szlovákia legnagyobb prémium minőségű kávé szállítóinak, Marek Fajčík alapította 2009-ben, akinek a kiváló és friss kávék iránti lelkesedése egy sikeres vállalkozás alapjait teremtette meg. A vállalkozásában elhatározta, hogy egy kiváló minőségű, friss és valóban ízletes kávéfajtával gazdagítja az európai piacot.

Abban az időben, amikor főleg a külföldi szállítók igyekeztek minél több teret hódítani maguknak a szlovák piacon és az ország nem rendelkezett saját kávéiparral, nem volt mindig egyszerű a célok elérése. Az eltökélt csapat azonban ennek ellenére kitartott a meggyőződése mellett és keményen dolgozni kezdett a céljaiknak a megvalósításán, amelynek érdekében gyakran akár kockázatot is vállaltak. Mi lett az eredménye?

Fotó: EBENICA COFFEE

Prémium minőségű kávé, a legrangosabb díjjal

Az Ebenica márka fokozatosan nyerte el a kávét kedvelők bizalmát, nemcsak itthon, de külföldön is, aminek a bizonyítéka az amerikai Coffe Review díj elnyerése. A kávéknak a világviszonylatban történő megmérettetésnek köszönhetően négy Ebenica kávéfajta 2013-ban felkerült a legjobb európai eszpresszó kávék TOP 10-es listájára.

Ennek az első és egyben hatalmas sikernek az alapján Marek Fajčík úgy döntött, hogy kibővíti a csapatát és ugyanúgy a termékportfóliót is. A vállalkozásába további ügyes embereket vont be és az egész világ kávétermesztő farmereivel való sokéves együttműködésének köszönhetően kiváló minőségű prémium kávékat is kínálni kezdett A csúcsminőségű Giesen pörkölőgépnek köszönhetően nemcsak önellátóvá váltak, de ezen felül megnyílt előttük az út a kísérletek és új ízek világa felé. Az eredmény egy további siker elérése volt, ezúttal a nemzetközi Great Taste 2019 versenyében, amelyen három kávéjuk is díjat nyert. Hogyan tudott egy új pörkölő üzem ekkora sikert elérni?

Fotó: EBENICA COFFEE

Csapatmunka, lelkesedés, de főleg friss kávé

Mindezek olyan értékek, amelyek az Ebenica kávémárkát jellemzik. Ha tehát telt ízű, frissen pörkölt kávét keres, megtalálja az Ebenica webboltban. A hagyományos kávékeverékeken kívül az egyfajta kávék színes világa is megtalálható. A kínálatban találunk koffeinmentes és alacsony koffeintartalmú kávét is, amelyek a magas vérnyomásban, szív- és érrendszeri panaszokkal szenvedő emberek számára, valamint terhes- vagy szoptató nők számára is megfelelők.

(PR cikk)

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában