Ország-világ

2020.07.28. 13:35

Kórházban fekvő nőt próbált megerőszakolni egy férfi Sátoraljaújhelyen

Elfogott a rendőrség egy férfit, aki egy sátoraljaújhelyi egészségügyi intézmény alkalmazottjaként a gyanú szerint szexuális bűncselekményt követett el egy női beteg sérelmére – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy 53 éves férfival szemben – írja a Boon.hu. A gyanúsított július 10-én a hajnali órákban egy sátoraljaújhelyi egészségügyi intézmény alkalmazottjaként, az egyik kórteremben szexuális bűncselekményt követett el egy női beteg sérelmére.

A lap úgy tudja,

a férfi a kórházban fekvő egyik beteggel kezdett el közösülni, mivel azt gondolta, hogy a fiatal nő a gyógyszerei miatt nem tér majd magához, azonban ez nem így történt.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság az 53 éves férfit július 27-én őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására. A Boon információi szerint a férfi tagadja az erőszak tényét, és arra hivatkozik, hogy a nő kezdeményezte az aktust.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában