Sejtelmes magyarázatok

2024.06.04. 17:36

Kusza pénzügyek Magyar Péter körül: miből telik országjárásra?

A Kossuth téri rendezvény kiadásait ugyan közzétették, ám azok köszönőviszonyban sincsenek a piaci árakkal.

MW

Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke felszólal a közmédia által szervezett uniós választási vitaműsor helyszínénél, a Várkert Bazárnál tartott ellenzéki demonstráción 2024. május 30-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Magyar Péterék egy komolyabb vagyont, több száz millió forintot költöttek el az elmúlt hetekben zajló országjárásra, különösen a két fővárosi és az anyák napi debreceni demonstráció költségei voltak számottevőek - írja a Magyar Nemzet.

A Kossuth téri rendezvény kiadásait ugyan közzétették, 

ám azok köszönőviszonyban sincsenek a piaci árakkal.

 A kérdés csupán az, kik fizették a számlát. A Tisza Párt jelezte, számít a nagylelkű mikroadományokra is, amelyekről az elmúlt években rendre kiderült, hogy külföldről érkeznek a baloldalhoz. A legfőbb finanszírozó Soros György volt.

Innen nézve már nem is tűnik annyira véletlennek, hogy 

a Tisza Párt európai parlamenti listáján szép számmal bukkannak fel a Soros György hálózatához köthető jelöltek. 

Emellett szinte naponta tűnnek fel újabb és újabb baloldali kötődésű figurák Magyar mögött és körül. Közülük is kiemelkednek a Bajnai Gordon-féle datadatos körhöz sorolható cégek. A DatAdat végzi jó ideje a baloldali kampányfeladatok számottevő részét.

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában