Serie A

2021.02.28. 23:07

Rómában győzött a Milan

Sikerével a Milan két vereség után győzött újra a Serie A-ban, melynek tabelláján négy ponttal lemaradva második az Internazionale mögött.

Az AC Milan 2-1-re győzött az AS Roma otthonában vasárnap este az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának rangadóján.

A találkozó első félidejében a vendégek sokkal jobban és veszélyesebben futballoztak a házigazdáknál, ám a fölényüket csak egy gólra tudták váltani. A fordulás után pedig a Roma bátrabbá vált és gyorsan egyenlíteni tudott, sokáig azonban nem örülhetett, mert Ante Rebic újra a Milant juttatta vezetéshez az 58. percben.

A folytatásban a Farkasok mindent megtettek a győzelemért, több nagy helyzetig is eljutottak, ám nem találtak be újra, ahogy a Milan sem volt már eredményes.

Sikerével a Milan két vereség után győzött újra a Serie A-ban, melynek tabelláján négy ponttal lemaradva második az Internazionale mögött, míg Roma az ötödik helyre csúszott vissza.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában