rettegés

2020.10.21. 18:54

Folyamatos életveszélyben él Harry és Meghan, a hatóságok is figyelmeztették őket

Egy betolakodó fenyegeti a párt.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex arrive to attend The Mountbatten Festival of Music at the Royal Albert Hall in London on March 7, 2020. - The Festival brings together world-class musicians, composers and conductors of the Massed Bands of Her Majesty’s Royal Marines. This year, the performance will mark the 75th anniversary of the end of the Second World War and the 80th anniversary of the formation of Britain’s Commandos. (Photo by SIMON DAWSON / POOL / AFP)

Forrás: SIMON DAWSON / POOL / AFP

Fotó: AFP

Már nemcsak lesifotósok kószálnak a sussexi hercegi pár villája körül, hanem egy sokkal veszélyesebb hívatlan vendég is – írja a Ripost.

A Los Angeles-i hatóságok kiadták a figyelmeztetést, hogy mindenki óvatosabban közlekedjen a montecitói környéken, ugyanis egy óriási fekete medve kószál arrafelé. Az állat több csirkefarmra betört már, és kukákat borított fel.

A biztonsági kamerák felvétele alapján a medve közel 250 kilós, vagyis rengeteg élelemre van szüksége, és agresszív is lehet. Vagyis veszélyt jelent az emberekre és a háziállatokra is.

A figyelmeztetés vonatkozik Harryre és Meghanra is, ugyanis ők néhány kilométerre élnek az eddigi medveészlelések helyszínétől. A hercegi pár júniusban vásárolta meg új otthonát banki hitelből.

Borítókép: Harry és Meghan 2020 márciusában a londoni Royal Albert Hallban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!