Bulvár-celeb

10 órája

Hatalmasat sprintelt Messi testőre, hogy megvédje munkaadóját egy kisgyerektől (videó)

A kisfiú egy meccsen rohant be a pályára, hogy megölelhesse kedvencét.

MW

A lelkes rajongó először visszapattant a testőrről

Fotó: Anadolu via AFP

Az Inter Miami labdarúgócsapata a Toronto ellen játszott Kanadában, amikor a floridaiak játékosa, Lionel Messi csereként állt be az utolsó harminc percre, de így is a főszereplője lett. A nyolcszoros aranylabdás argentin világbajnokhoz a hajrában ugyanis berohant egy Messi barcelonai mezét viselő kisfiú. A sztár testőre elképesztő sprinttel sietett be a pályára, hogy megvédje a focistát.

Messi jelezte a testőrének, hogy nem lesz gond, majd még szelfit is készített a gyerekkel, mielőtt a biztonságiak levitték a pályáról.

Ezen felbátorodva később két felnőtt szurkoló is megpróbálkozott a berohanósdival, ők azonban nem jártak sikerrel. Őket ugyanis a testőrnek sikerült a biztonsági emberek segítségével gyorsan kitessékelni a pályáról. Egyiküket a földre is teperték, majd lerángatták őket a pályáról – és még szelfit sem tudtak készíteni Messivel – derül ki az Origo cikkéből. 

Posts from the soccer
community on Reddit

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!