Nagyvilág

2013.01.15. 14:42

Montázs-varázs: Török Star Wars

Az 1982-es török filmremekben, a Dünyayı kurtaran adam című alkotásban, a főszereplő a sivatagban készül fel a végső küzdelem előtt. Epic!

Az 1982-es török filmremekben, a Dünyayı kurtaran adam című alkotásban, a főszereplő a sivatagban készül fel a végső küzdelem előtt. Epic!A Dünyayı kurtaran adamot sokan csak a török Csillagok háborújaként emlegetik, nem is véletlenül, hisz az első pár jelenetet szinte egy az egyben a hollywoodi filmből ollózták. A Dünyayı kurtaran adam – A férfi, aki megmentette a világot történetében két űrhajós egy sivatagos bolygón kénytelen kényszerleszállást végrehajtani, ráadásul pont azon a planétán, ahol egy gonosz varázsló épp a világuralmi terveit szövögeti.

Íme az egyik legdurvább jelenet, amiben a főhős a sivatagban acélosítja testét. Hogy megküzdhessen a gonosszal. Robban a szikla, dagad az izom és Cüneyt Arkin elszánt tekintetét nézve a fájdalom is viselhető, főleg ha a sebeket egy ilyen szőkeség ápolja le.

Itt pedig a film eleje látható, csupa eredeti ötlettel fűszerezve:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!