Magyarország

2011.08.18. 14:06

GYÁR Fesztivál 2011

Miskolc, Egyetemváros - Nézze meg a fotókat, videókat a 2011-es GYÁR Fesztivál-ról itt, a BOON-on!

Miskolc, Egyetemváros - Nézze meg a fotókat, videókat a 2011-es GYÁR Fesztivál-ról itt, a BOON-on!


A csajok csinik voltak, a N.O.H.A. koncert vitt mindent, kismillió ember, ja, és a cápa visszatért! ;)


Miskolc, Egyetemváros - Több ezer fiatal szórakozott csütörtök este együtt Miskolci Egyetemen, a GYÁR Fesztivál nyitó napján a Skindred, a Kiscsillag, az Irie Maffia muzsikájára - tudtuk meg a rendezvény szervezőitől.


Elkezdődött a műszak! A hengermű és a nagyolvasztó csak úgy öntötte magából a dallamokat! Nézd meg miylen vidám egy műszak a GYÁR-ban!


Miskolc, Egyetemváros - Megnyitotta kapuit csütörtökön a Gyár Fesztivál a Miskolci Egyetemen. Három napon át várja számtalan programjával (koncertekkel, sporteseményekkel, előadásokkal) a szórakozni vágyó fiatalokat a GYÁR Fesztivál a Miskolci Egyetemen. Fotók >>>


Kövesse Ön is a Borsod Online webkamerájával a GYÁR Fesztivál hangulatát!


Miskolc, Egyetemváros - Már csak nehány óra és kezdetét veszi a GYÁR Fesztivál, a régió egyik legnagyobb, három napos zenei kavalkádja a Miskolci Egyetemen. Fotók, videók >>>


Miskolc - A GYÁR Fesztivál szervezőinek köszönhetően a fesztivál kezdete előtt egy őrületes Kidobós bajnokságot (dodgeball) rendeztek csütörtökön. Fotók, videók >>>


Miskolc - Különleges programokkal is várja vendégeit a csütörtökön induló GYÁR Fesztivál: nem mindennapi buli ez a GYÁR Fesztivál, az Egyetemvárosban.


Miskolc - A tömény rock n roll mellett többek között sportolhatunk is az Egyetemvárosban, az augusztus 18-20-ig tartó GYÁR fesztiválon.


Miskolc - A GYÁR Fesztivál szombati fellépői közelebbről.


Miskolc - A Soilwork, a Skindred, a We are the Ocean és a N.O.H.A. is fellép az augusztus 18. és 20. között megrendezendő GYÁR Fesztiválon az Egyetemvárosban.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!