2017.05.08. 12:25
Újra tombol a műanyag flakon láz Szabolcsban, nem találja ki, ezúttal mire használják
A leleményes szabolcsi háziasszony, aki a legutóbb <a href="/szabolcsi-haziasszony-inditotta-az-uj-oruletet-muanyag-asvanyvizes-palackban-kesziti-a-savanyusagot-es-finom/3227011" target="_blank">műanyag ásványvizes palackban készített nagyon finom savanyúságot</a> újabb ötlettel állt elő.
A leleményes szabolcsi háziasszony, aki a legutóbb műanyag ásványvizes palackban készített nagyon finom savanyúságot újabb ötlettel állt elő.
Gondolt egy merészet, és úgy döntött, melegházakat fog készíteni a flakonokból a növényeknek. Fogta hát a 3 literes, széles testű flakonokat, levágta az alljukat, és ráállította a gyenge palántákra. A kupakokat nem csavarta le, így a házikó tökéletes szigetelésű búrakén funkcionál a hideg éjszakákon, nappal viszont szépen begyűjti a meleget.
No de mi fér el a mini üvegház burka alatt? A korai uborka, a görögdinnye és a sárgadinnye, de a fagyérzékeny bazsalikom esetében is tökéletesen működik a módszer.
A módszernek hála 10 nappal korábban kerülhetnek a szabad földbe a palánták és hamar lesz termés. Plusz még a csigáktól is megvédi a növényt.
Tipp: nappal csavarjuk le a kupakot, hogy friss levegőhöz jusson a növény.
Forrás: ripost.hu.
Szabolcsi háziasszony indította az új őrületet: műanyag ásványvizes palackban készíti a savanyúságot - és finom!
Gasztro-reform-bomba egyenest Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből: egy háziasszony kitalálta, hogy 3-5 literes műanyag palackokban készíti el a savanyúságait. A csoda-recept bombaként robbant: most mindenki flakonos koviubit gyárt.