Sikerdalt énekel

2020.04.08. 13:09

Videó: Meglepetés Ricsitől

A saját számai mellett most egy feldolgozással jelentkezett, a rajongói legnagyobb örömére.

Sok előadóművész kihasználja az otthon töltött időt arra, hogy végre legyen ideje alkotni: többen új szerzeményeket írnak, de olyanok is akadnak, akik egy-egy kedvencükhöz nyúlnak hozzá, hogy végre prezentálják a saját stílusukban a közönségnek. Nagy Ricsi most az utóbbi mellett döntött.

Sikerdalt énekel

A nyíregyházi előadót az egyik kereskedelmi televíziós csatorna tehetségkutató műsorában ismerhette meg az egész ország. A fiatal énekes azóta is tudatosan építgeti karrierjét, és bár azóta számos saját számmal is előrukkolt – például alig egy hete tette közzé legújabb önálló szerzeményét, az Egyéniség című dalt –, szívesen készít feldolgozásokat is.

Most egy külföldi énekes-dalszerző, a skót Lewis Capaldi sikerdalát, a Someone You Loved című slágert dolgozta fel: az eredeti dal videóklipje több mint 140 milliós nézettséget ért el tavaly nyár óta a legnépszerűbb videómegosztó portálon, így nem csoda, hogy hazai zenészeket is megihlet. Nagy Ricsi változatát a You­Tube-­csatornáján hallgathatják meg az érdeklődők.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!