Nyíregyháza

2020.10.01. 16:07

Találja meg új kedvencét!

Újabb három gazdátlan kutyának szeretnénk otthont találni.

Forrás: állat-egészségügyi telep

Aki négylábú társra vágyik, megtalálhatja a NyírVV Nonprofit Kft. állat-egészségügyi telepén. Az ebekkel személyesen is meg lehet ismerkedni Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, de telefonon is lehet érdeklődni a 42/420-738-es telefonszámon (e-mail: [email protected]).

Jóindulatú tünemény

Colgate egy körülbelül másfél éves, közepes termetű, keverék szuka kutya. Nevét csábos „mosolyáról” kapta: amikor először találkozik idegenekkel, lányos zavarában vigyorog. Fiatal kutya lévén még nagyon játékos, tanulékony. Fajtársaival és macskákkal nem agresszív, de inkább kerüli őket. Pórázon gyönyörűen sétál.

Kicsit szertelen

Poki egy nyolc-kilenc hónapos, kisközép termetű, keverék, ivartalanított kan kutyus. Játékos, eleven, szeretni való rosszcsont, és imádja a társaságot. Ha teheti, bújik és hízeleg, de ha szót értünk vele, visszavesz a tempóból. Fajtársaival barátságos, cicákkal játékos, a pórázon pedig még egy kicsit bohókás.

Igazi energiabomba

Vigyori egy körülbelül két-három éves, közepes termetű, dalmataszerű keverék, ivartalanított kan. A mókázás nagymestere, nagy mozgásigényű kutya. Mindig jókedvű, és életörömöt csempész a szívekbe. Fajtársaival válogatós: kan kutyákkal szemben nem hagyja magát, szukákkal hamarabb megtalálja a harmóniát, az összhangot, a macskákkal nem agresszív.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!