Autóvilág

2 órája

Az autók olyanok, mint a mozgó szobrok

L. Tóth Lajos

Valósággal berobbant a piacra

Forrás: Peugeot

Az autók olyanok, mint a mozgó szobrok, meghatározzák az utcaképet, könnyű mellettük elrohanni, de vannak köztük olyanok, amiket szemünk sarkából is észreveszünk, annyira izgalmas formatervvel rendelkeznek.
A Peugeot magyarországi importőre a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel (MOME) együttműködésben egy fotópályázat keretében próbálja megmutatni új szemszögből a vadonatúj 3008-ast.
A MOME fotográfia szakán tanuló hallgatók, doktoranduszok és a nemrég végzettek közül az egyetem, 12 alkotót kért fel, hogy dolgozzanak ki koncepciót fotográfiai eszközök felhasználásával, helyezzék merész és szokatlan vizuális környezetbe az autót és ehhez kapcsolódóan az Allure fogalmát.
Bár még csak fél éve árusítják, az új Peugeot 3008-ra és E-3008-ra máris több mint ötvenezer megrendelés érkezett Európa-szerte, valósággal berobbant a piacra. A teljes rendelési állomány negyedét a tisztán elektromos (BEV) verziók teszik ki – erősítette meg a Peugeot nyíregyházi márkakereskedője, a Peugeot-Vagép. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában