Fiatalok focija

2 órája

Viktor vitézkedett a vendég egriek ellen

A Várda LA zárt már jóval sikeresebb kört, a Bozsik tizenkét évesei kinyitották a gólzsákot.

A Bozsik 19 évesei tíz góljuknak örülhettek a vendég egriek elleni meccsen

A megyebeli csapatok közül az elmúlt forduló meccsét a Bozsik József Labdarúgó Akadémia 19 évesei játszották.  A mieink tíz góllal küldték haza a nem igazán vitézkedő egrieket, a nyíregyháziak közül  Bodnár Viktor vitte a prímet ötször mattolta a vendégek kapusát. A Várda Labdarúgó Akadémiai hasonló korosztályú csapata kikapott Kispesten.
Az U17-es együtteseink alul maradtak, a kisvárdaiak itthon a Vasas ellen, a nyíregyháziak Pakson.
A 16 éveseknek egy pont a termése, a várdaiak kikaptak Zalaegerszegen, a bozsikosok gól nélküli döntetlent játszottak Kecskeméten.
Az U15-ös csapatainknak ennyi babér sem termett, a Várda LA a várkerti pályán kapott ki az MTK csapatától, a Bozsik pécsi túráján féltucatot kapott és egyet sem adott.
Az U 14-ben a várdaiak ikszeltek a vendég Honvéddal, a Bozsik szintén fél tucattal zárt, ám most a nyíregyháziak adták a vendég kövesdieknek 
 kicsiknél a várdaiak meccseit elhalasztották. A bozsikosok  a DEAC csapatait látták vendégül. A 13 évesek ráhangolásként nyertek, utánuk jöttek a tizenkét évesek, akik rendesen megrázták a gólfát. Az első gólig majd háromnegyed órát kellett várni, a vége viszont tucatnyi nyíregyházi gól lett. (Edzői nyilatkozatok forrása: kisvardafc.hu és nyiregyhazaspartacus.hu)

U19. Kiemelt csoport
Budapest Honvéd FC–Várda Labdarúgó Akadémia 1–0 (1–0)
Várda LA: Nagy – Szirenko, Tenkács, Kovács (Csarkó), Mavrodij, Borovszkij (Klufinszkij), Koljada, Barati (Molnár), Racskó (Németh), Fedorov, Veprik. Edző: Csernijenko Ruszlan.
Gól: Balogh. (11-esből, 12.).
Csernijenko Ruszlan: – A Honvéd tizenegyesből szerezte meg a vezetést, amelyet gyermeteg hiba előzött meg. Az egész mérkőzésre az volt jellemző, hogy játékban többet kezdeményeztünk, sokkal többet birtokoltuk a labdát. A hazai csapat védekezésből kontrákra apellált, és hiába kerültünk gyakran a védelem mögé, a tizenhatoson belül határozatlanok voltunk. A helyzeteket ki tudtuk alakítani, de nem találtunk be, így nem tudtunk pontot szerezni, holott a játék képe alapján legalább a döntetlenre rászolgáltunk volna. Gratulálunk az ellenfélnek!
Alapcsoport
Bozsik József Labdarúgó Akadémia - Eger SE 10-0(6-0)
Bozsik: Barancic - Hegedüs (Szalanics), Kovalecz (Tran Ba), Kondir, Jakab, Dankó (Pók), Nagy, Sós, Pataki (Bakó), Bocskai, Bodnár. Edző: Papp Ákos.
Gólok: Bodnár (3., 29., 33., 38., 86.), Bocskai (12, 77.), Sós (41.), Kovalecz (52.), Nagy (89.)
Papp Ákos edző: - Nagyszerű hozzáállással játszotta végig a mérkőzést a csapat. Nagy gratuláció minden játékosnak!

U17. Kiemelt csoport
Várda Labdarúgó Akadémia –Vasas Kubala Akadémia 0–5 (0–2)
Várda LA: Jarmolenko – Horvát, Fedor (Zámbori), Badari, Amászta, Jazsik, Király, Erdős (Bobal), Bíró (Moroz), Lupij (Levrinec), Ablonczy (Buda). Edző: Belényesi Miklós
Gól: Rab (22. és 57.), Vincze (38. és 75.), Wébel (81.).
Belényesi Miklós: – Ami ma történt a pályán az szégyen volt ránk nézve, ilyet mióta itt dolgozom nem éltem át! Elnézést kérünk mindenkitől és természetesen vállaljuk a felelősséget a stábbal, velem az élen! Azt tudtuk, hogy képességben vannak jobb csapatok nálunk és, hogy ez az év a bennmaradásról fog szólni, de, hogy mentálisan csődöt mondunk, amikor minden pontra szükségünk van, az megbocsáthatatlan bűn!
Alapcsoport
Paksi Futball Club-Bozsik József Labdarúgó Akadémia 1-0 (1-0)
Bozsik:  Ress - Király, Törő, Szőke, Selymes (Melich), Szabó, Makó, Ling, Rusyn, Bagoly (Polyák), Koszta(Kovács). Edző: Sallai Márk.
Gól: Rauf (18.)
Sallai Márk: - A mi hibáinkból élt az ellenfél, a különbség csak annyi, hogy ők belőttek egyet a mi hibáinkból, mi pedig nem. Az akarat, a küzdeni tudás megvolt, viszont a második félidő inkább küzdősportra hasonlított, mint labdarúgó mérkőzésre.

U16. Kiemelt csoport
Zalaegerszegi TE FC–Várda Labdarúgó Akadémia 1–0 (0–0)
Várda LA: Herc – Gombkötő (Oláh), Nag, Fodor, Szencsenkov, Fidler (Kedves), Kovbaszjuk, Volvacs, Omelcsenko, Harsányi (Kiss), Budaházi (Szarvas). Edző: Katona György.
Gól: Tuboly (75.).
Katona György: – Ismét jól kezdtünk, megvoltak azok a lehetőségek amikkel akár az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, sajnos ezek kimaradtak. A második játékrészben is nálunk volt többet a labda, de itt már az ellenfél kontráiban benne volt a veszély. Egy ilyenből megszerezték a vezetést, ami eldöntötte a párharcot. Nem tudjuk átlépni az idegenbeli meccseken az árnyékunkat. Több jó teljesítmény kell és még több befektetett energia.
Alapcsoport
Kecskeméti TE Labdarúgó Akadémia - Bozsik József Labdarúgó Akadémia 0-0
Bozsik: Novák - Novák, Császár, Villás, Makai, Kiss, Nagy, Böszörményi (Kosztyu), Szenes (Hatházi), Uray, Takács (Jeles). Edző: Sándor Dávid.
Sándor Dávid: - Mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségek a gólszerzésre, a több helyzet előttünk adódott, kapufáig is eljutottunk, mezőnyben a mi akaratunk érvényesült. Sajnos nem sikerült betalálni, így van hiányérzetem.

U15. Kiemelt csoport
Várda Labdarúgó Akadémia – 

Az MTK (fehérben) a második félidőben szerzett góljaival nyert Kisvárdán
Fotó: kisvardafc.hu

MTK Budapest 0–3 (0–0)
Várda LA: Kocserhan – Hizsnjak, Gyarmati, Deniszov, Helmeczi, Dzsatalov (Száraz), Szitnik (Pokol), Jurik (Tkacs), Birov (Tiscsenko), Dovhanics, Dovbak. Edző: Kornutjak Volodimir
Gól: Vasziljevics (56.), Tóth (80.), Bodnár (80+2.).
Kornutjak Volodimir: – A mérkőzés nagy részébe az általunk tervezett játék jól működött, bár mindkét oldalon voltak helyzetek. A gólunkat is egy olyan szituáció után kaptuk amire fel voltunk készülve, de nem voltunk kellően élesek. A kapott gól után mentünk előre, meg is voltak a lehetőségeink, melyek újból kimaradtak. A végjátékban ellenfelünk kihasználta két helyezkedési hibánkat, így kialakult a végeredmény.


Alapcsoport
Pécsi MFC - Bozsik József Labdarúgó Akadémia 6-0 (2-0)
Bozsik: Szilva - Gönzör  (Nagy), Torresan, Lőrincz (Ferenc), Papp (Varga), Dankó Marcell, Horváth, Csáki, Tasnádi (Szász), Dankó Mihály. Edző: Aranyos Mózes.
Gól: Nimmerfroh (28.), Szabó (40., 70.), Hollósi (47.), Tóth (74., 76.).

U14. Kiemelt csoport
Várda Labdarúgó Akadémia –Budapest Honvéd FC 2–2 (0–1)
Várda LA: Csernohorodov – Licz (Sajtos), Skurak, Takács, Kulik, Csendes , Tkacs (Popovics), Kapitány, Németh, Gyula, Deniszov. Edző: Lakatos Bence
Gól: Deniszov (53.), Németh (58.) illetve Matyó (36.), Varga (78.).
Lakatos Bence: – A stadionban profi körülmények között komoly teljesítményt tettek ki a pályára játékosaink! Az első félidei játékunk bátortalanabbra sikerült, mint elképzeltük, de a második félidőben két szépségdíjas góllal megfordítottuk a mérkőzést, ami az utolsó percekig nekünk állt. Úgy látszik még keményebben kell dolgoznunk, hogy a szerencse is mellénk álljon. Mindenesetre büszke vagyok minden egyes játékosomra, mert a mai nap megvolt a hit, a küzdelem, az alázat és a szenvedély. Ezen az úton kell továbbhaladnunk és fejlődnünk.Jobbulást kíván a csapat és a stáb a súlyosan megsérült Tkacs Volodimirnak, vele vagyunk!
Alapcsoport, Kelet
Bozsik József Labdarúgó Akadémia - Mezőkövesd Zsóry FC 6-0 (1-0)
Bozsik: Cservenyák - Balla, Dankó (Gál) Muskóczki (Tamás), Jacsó, Nagy L. (Száfta), Ferenczi (Kosztyu), Sallai D. (Oláh) Hanusi (Sallai M.), Nagy Zs., Kenyeres. Edző: Magyar Gábor.
Gól: Nagy Zs. (29.), Gál (46.), Sallai M. (55., 75., 80.) Oláh (60.).
Magyar Gábor edző: - Nem kezdtük túl jól a meccset. Kissé belekényelmesedtünk az ellenfelünk tempójába, és amikor gyorsíthattuk volna a játékot, akkor nem használtuk ki a lehetőséget. A második félidőben már sokkal jobban tetszett a játék dinamikája, és ennek köszönhetően sok helyzetet alakítottunk ki. Gratulálok a csapatunknak!

U13. Alapcsoport. Észak-kelet
Bozsik József Labdarúgó Akadémia - Debreceni EAC 4-1
Bozsik: Bukovinszki (Ágoston) - Papp (Torresan), Sipos (Nagy), Varga (Havrilla), Heidinger (Hengsperger), Sinka (Barta), Czidor (Spekker), Kovács (Hatházi), Major (Tóth). Edző: Majoros Ádám.
Gól: Varga (19., 76.),  Barta (25.), Tóth (60.), illete Antal (74.)
Majoros Ádám: - A srácok végig nagy önbizalommal játszva, csekély esélyt hagytak ma az ellenfelünknek. Így nem volt kérdés, hogy ki hagyja el győztesként a pályát! Gratulálok a csapatnak, csak így tovább!

U12. Alapcsoport, Észak-kelet
Bozsik József Labdarúgó Akadémia - Debreceni EAC 12-2
Bozsik: Veress - Kaibás (Lénárt), Szentmiklósy (Pócsi), Nagy (Petró), Mátyás (Sipos), Moravcsik (Marinka), Szücs M. (Sztanek), Szabó (Dankó), Szücs Á. (Tóth). Edző: Marcsek Zoltán.
Gól: Morvcsik (44.), Kaibás (52.), Szűcs M. (54.), Szűcs Á. (58.), Nagy (58.), Dankó (63., 68., 70.), Lénárt (76.), illetve Bartók (30.), Paksi (73.).
Marcsek Zoltán edző: - Most az első percektől kezdve irányítottuk a játékot! Sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén, amelyekből szép gólokat szereztünk! Gratulálok a gyerekeknek!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában