Labdarúgás, NB II., Kisvárda Master Good

2 órája

Rangadót nyert a Kisvárda Master Good

Idegenben szerzett nagyon fontos három pontot a rétközi egylet.

Jasmin Mesanovic (27) nyerő embernek bizonyult.

Fotó: kisvárdafc.hu

Nem vitás, hogy az aktuális formákat elnézve a másodosztály két legjobb csapata találkozott Szentlőrincen. Mivel nagyon sűrű a mezőny, amit jól mutat, hogy szombati sikerével a tabella első helyére ugrott a Kozármisleny, így messzemenő következtetéseket még nem szabad levonni az eddig történtekből. Mind­ezek ellenére viszont azt sem állíthatjuk, hogy minden jelentőség nélküli lett volna ez az ütközet, hiszen kétségtelenül rangadót játszott a Merkantil Bank Liga 11. fordulójában a Kisvárda Master Good. 

Nagy elánnal kezdett a Várda 

A találkozó első helyzete Széles Imre Antal előtt adódott, majd egy jó darabig úgy tűnt, hogy dominálni tud a házigazda. Kisvártatva kétszer is veszélyeztetett a Várda, Aleksandar Jovicic előbb lábbal, majd fejjel tesztelte Gyurjánt. A félidő derekán Milos Szpaszics, majd Branimir Cipetic előtt is adódott egy-egy ziccer, ám gólt nem láthatott a nagyérdemű. A túloldalon szabadrúgásból veszélyeztetett a vendéglátó. Cipetichez közelebb senki sem került az első játékrészben a gólhoz, hiszen a Kisvárda Mesanovic lerántásáért tizenegyest kapott a 36. percben, Cipetic azonban a kapufát találta telibe. 
Az első félidő folytatásában nagyrészt a szabolcsi egylet lábán vándorolt a labda, ám a felek gól nélküli döntetlennel vonulhattak pihenőre. 

A szünet sem hozott érdemi változást a játék képében, többnyire a Kisvárda próbálkozott, viszont nem tudott Révész Attila csapata túljárni a Szentlőrinc védőinek, na meg a kapusának az eszén. 

Az utolsó negyedórában dőlt el 

Aztán az utolsó negyedórára fordulva megtört a házigazda, Cipetic szabadrúgása után Molnár Gábor fejelt a hálóba, vezetéshez juttatva ezzel a vendéggárdát. A hátralevő időben próbálta tartani az eredményt a Kisvárda, mígnem Jovicic beadásába nyúlt bele olyan szerencsétlenül Dinnyés, hogy az öngóljával már kettővel vezetett a Várda. 

Az utolsó percekben nyomott a Szentlőrinc, minek eredményeképpen a 94. percben szépítette a házigazda, ám ezt követően már a középkezdésre sem maradt idő, így fontos három pontot szerzett a Kisvárda Master Good, amely így ismét a tabella élére ugrott. 

Labdarúgás: NB II., 11. forduló

Szentlőrinc SE–Kisvárda Master Good 1–2 (0–0) 
Szentlőrinc, v.: Molnár A. (Huszár B., Király Zs.) 
Szentlőrinc: Gyurján M. – Szekszárdi M., Dinnyés, Keresztes B. (Szekszárdi T., 69.), Stifter – Medgyesi M., Vingler, Kis-Szemán (Tarcson, 69.) – Hajdú R., Nagy R. (Bíró D., 69.) – Tóth-Gábor (Ambach, 81.). Vezetőedző: Waltner Róbert. 
Kisvárda: Kovács Marcell – Jovicic, Chlumecky, Széles, Körmendi (Lippai, 79.) – Cipetic, Osztrovka (Babják, 91.), Szőr, Bíró B. (Matanovics, 91.) – Mesanovic, Szpaszics. (Molnár G., 68.). Vezetőedző: Révész Attila. 
Gól: Tarcson (94.), illetve Molnár G. (75.), Dinnyés (88. – öngól). 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában