Labdarúgás, NB III.

8 órája

Új edzővel a Mátészalka! Kinevezték Sándor Tamás utódját

Fiatal, agilis trénerre esett a szakosztály választása! Sánta Tibor felel a jövőben a Mátészalka szakmai munkájáért.

Szon.hu

Sánta Tibor a Mátészalka új edzője

Fotó: Mátészalkai MTK

Mint arról hét elején beszámoltunk, az előző hétvégi Kisvárda II. elleni hazai vereség után Sándor Tamás, a Mátészalka vezetőedzője felajánlotta lemondását, amelyet a labdarúgó szakosztály elfogadott. A vezetőség azonnal keresni kezdte az utódot, a választás pedig a 33 éves Sánta Tiborra esett. 

Mátészalka
Sánta Tibor feladata, hogy javítson a Mátészalka formáján
Fotó: Dodó Ferenc

Mátészalka és Nyírbátor egyszerre

Sánta Tibor korábban évekig volt a vármegyei I. osztályban szerelő Kemecse edzője, az utóbbi időszakban pedig a Nyírbátor LSE sportszakmai ügyvezetői feladatait látta el (és látja el a továbbiakban is). Az új tréner megkeresésünkre elmondta, nagy kihívás vár rá, de boldogan fogadta el a felkérést.
A hét elején érkezett a megkeresés, nagyon örültem neki, megtisztelő feladatot kaptam. Körülbelül másfél napot gondolkodtam rajta, aztán a feleségemmel úgy döntöttünk, hogy belevágok ebbe a munkába. Ebben a nyírbátori egyesület is partner volt, ahol továbbra is ellátom a sportszakmai ügyvezetői feladatokat. Nagy kihívásként élem meg, hogy a Mátészalka edzője lehetek és noha még csak két közös edzésen vagyunk túl, látom, hogy kiváló közegbe kerültem – fogalmazott az új tréner.
A Mátészalka 10 forduló után mindössze egy nyert mérkőzéssel jelenleg az utolsó előtti, 15. helyet foglalja el az NB III Északkeleti csoportjában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában