Labdarúgás, NB III, Mátészalkai MTK

3 órája

Már nem Sándor Tamás a Mátészalka trénere

Sándor Tamás lemondását elfogadta a vezetőség.

Fotó: Klub

Mint ismert, a korábbi tizenegyszeres magyar válogatott Sándor Tamás vette át a nyáron az NB III-ba feljutó Mátészalkai MTK vezetőedzői posztját. Az Észak-keleti csoport első tíz fordulójában azonban eleddig csak egyetlen győzelemre futotta a gárda erejéből, így a legutóbbi Kisvárda II. elleni 2–0-s fiaskó után a tréner felajánlotta a lemondását.

Új impulzusra van szükség

– Már az ötödik percben kényszerű cserét kellett végrehajtanunk, és sajnos a mérkőzés későbbi szakaszaiban sem tudtunk úgy belenyúlni a csapatba, hogy hátrányból visszajöjjünk. Két védelmi hibából kaptuk a gólokat. Egyértelmű, ha rendes belső védők lettek volna a pozíciójukban, akkor megoldották volna a helyzeteket. Bőven vannak problémáink. A mérkőzést követően beszéltem a vezetőkkel, és elmondtam nekik, ha mással képzelik el a folytatást, akkor ezt a váltást nyugodtan tegyék meg – nyilatkozta lapunknak a mérkőzés után Sándor Tamás. 

A vezetőség pedig megrágta a dolgot és a hétfő esti egyeztetésen elfogadta az edző lemondását. 

– Mind a két fél egyetértett abban, hogy egy új impulzus szükséges a csapatnak az előrelépés érdekében. Az új vezetőedző személyéről később döntünk – áll a klub honlapján.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában