Szpari

2 órája

Jöhet az újabb diadal, ugyanolyan mentalitással mint a Loki ellen

Csütörtökön remek hangulatú edzéssel készült a Szpari a szombati, Diósgyőr elleni hazai derbire.

A hozzáállással az edzésen sem volt gond

Igaz időnként csepergett, de összességében kellemes időben edzettek csütörtökön délelőtt a Szpari focistái. Az örökösföldi gyepen a tréning nyitányaként a hagyományoknak megfelelőn ünneplősorfal közötti futással köszöntötték  Kemény Kristóf pályaedzőt, akinek gyermek született. 

Így gratuláltak Kemény Kristóf pályaedzőnek

A jó hangulat végig kisérte az egész tréninget, főként az úgynevezett sorgyakorlatokat. Aztán egyre inkább a szombati derbire történő felkészülésre terelődött a hangsúly.
Miként az tudott, szombaton újabb keleti derbi vár a mieinkre, hiszen a Diósgyőr lesz a vendég. Igazi presztizscsatára van kilátás, az előjelek nem rosszak. A Szpari két győzelem után fogadja a borsodiakat és győzelem esetén a tabellán meg is előzi a szombati ellenfelet.
- Ez is egy cél, de nagyon fontos lenne, hogy ugyanazt a minőséget és mentalitást hozzuk, mint a Debrecen elleni rangadón. Erre lesz szükség a Diósgyőr ellen is, mert ez szintén egy nagyon fontos mérkőzés. Jó lenne zsinórban megnyerni a harmadik bajnoki meccset is, ez sokat jelentene, mert stablizálnánk pozíciónkat a tabellán - nyilatkozta a klub honlapján Timár Krisztián, a Szpari vezetőedzője.

Timár Krisztián mutatja a győzelemhez vezető utat

Az előjelek alapján a  harmadik hazai találkozón is telt ház lesz. A klub a következőkre hívja fel a szurkolók figyelmét
Érkezz időben!
Minden szektor kaput megnyitunk a mérkőzés előtt 2 órával. A feltorlódott sorok elkerülése érdekében, megkérünk Titeket, hogy érkezzetek időben!
Készítsd elő a jegyedet!
Mielőtt a leolvasó kapuhoz érnél, készítsd elő a jegyedet / bérletedet, hogy a rajta lévő QR kódot minél hamarabb be tudd olvastatni a szektor kapu jegyolvasójánál.
A belépőjegy csak egyszeri belépésre jogosít fel, így kérünk; hogy belépés után ne hagyd el a stadion területét!
Szektorokba való bejutás
• A B/C/D szektorokba bármelyik (előbb felsorolt) kapun keresztül be tudsz jutni, mert a lelátó alatti folyosón keresztül mindegyik szektor megközelíthető
• Az A1/A2 szektor kapu csak a Stadion utca-Stadion köz felől közelíthető meg és nincs összekötve más szektorokkal
• Az A5/A6 szektor kapu a Sóstói út és a Stadion utca-Stadion köz felől is elérhető. Ez a szektor sincs összekötve más szektorokkal.

Mozgáskorlátozott szurkolóink bejutása
• Kerekesszékkel érkező szurkolóink a szektorkapuknál álló segítő / közreműködő utánpótlás játékosaink segítségével tudnak bejutni a stadionba
• Az A1/A2 és az A5/A6 szektorba jegyet váltott mozgáskorlátozott szurkolóinknak engedélyezett az autóval való behajtás a Stadion közben lévő VIP parkolóba
• Az A1/A2 szektorba jegyet váltott mozgáskorlátozott szurkolóinkat kérjük, hogy a Stadion köz felőli MEDIA feliratú bejáratnál jelentkezzenek a belépésre
• Az A5/A6 szektorba jegyet váltott mozgáskorlátozott szurkolóink a Stadion köz felőli oldal VIP feliratú bejáratánál jelentkezzenek a beléptetésre.

VIP és SKYBOX Szektor információk
• Megkérjük a VIP jeggyel rendelkező szurkolóinkat, hogy a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett kizárólag a VIP jegyükön szereplő, sorszámozott lelátó székeken foglaljanak helyet!
• A VIP és a SKYBOX szint teljes területén, higiéniai okok miatt, a napraforgómag behozatala és fogyasztása nem megengedett!

Dohányzás
• A Stadion teljes belső területén TILOS A DOHÁNYZÁS!

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában