Labdarúgás, NB I, Nyíregyháza Spartacus FC

5 órája

Hetekre kidőlt a Szpari egyik húzóembere

Kihagyás vár Jaroslav Navrátilra.

Fotó: Nyíregyháza Spartacus FC

Súlyos sérülés miatt idén már biztosan nem léphet pályára Jaroslav Navrátil, a Nyíregyháza Spartacus FC támadója. A harminckét éves cseh szélső az Újpest elleni bajnokin, egy ütközés után rosszul érkezett a talajra, s le is kellett cserélni.

Mint a Nyíregyháza a hivatalos honlapján tudatta, Jaroslav Navrátilt azóta megvizsgálták, s a tesztek elmozdulás nélküli törést mutattak ki a kulcscsontban – noha ez a klub közleménye szerint nem igényel műtétet, így is súlyos sérülésről van szó, s a játékos leghamarabb januárban csatlakozhat majd a csapat téli felkészüléséhez.

Navrátil kiesése nagy érvágás az újoncnak, három bajnoki találatával ugyanis Kovácsréti Márk (4) mögött ő az együttes második legeredményesebb játékosa.

Mint ismert, a Szpari 1–0-s vereséget szenvedett az élvonal legutóbbi játékkörében Újpesten, míg a tizenegyedik fordulóban a Zalaegerszeg csapatát fogadja a vármegyeszékhelyen, a Városi Stadionban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában