Labdarúgás, Magyar Kupa, Nyíregyháza Spartacus FC

2 órája

A Magyar Kupában folytatja a női Szpari

A Dunaújvároson keresztül vezet az út a legjobb nyolc közé.

Dunaújvárosban lép pályára a fehér mezes Szpari.

Fotó: Mán László

Túl sok pihenésre nem volt ideje a Nyíregyháza Spartacus FC NB II-es női csapatának, mivel október 6-án már a Magyar Kupában lesz érdekelt a csapat. A legjobb nyolcba kerülésért az NB II Nyugati-csoportjának egyik élcsapatával, a Dunaújvárossal küzdenek meg Jeddi Béla tanítványai.

Hasonló mentalitás kell

– Néhány infót azért már sikerült beszereznünk erről a csapatról, amely masszív futballt játszik, jó néhány egykori NB I-es játékossal a keretében – mondta el lapunk megkeresésére a kupameccs kapcsán a tréner. – Hasonló mentalitással kell pályára lépnünk, mint az Újpest ellen. Úgy vélem, hogy egy fifti-fifti meccs vár ránk Dunaújvárosban.

A Dunaújváros erősségét jól mutatja, hogy két ugyancsak NB II-es gárdán át vezetett az útja a legjobb tizenhat közé: előbb a Fehérvár FC, majd pedig a Zalaegerszeg hódolt be neki.

Mindeközben a Szpari az Egert, majd a Salgótarjánt búcsúztatta, mindkétszer magabiztos játékot kitéve a gyepre. A csapatok jó formában vannak, az újvárosiak a harmadik helyen állnak a Nyugati-csoportban, míg a Nyíregyháza Keleten az ötödik. A kupameccs vasárnap 15 órakor kezdődik. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában