Röplabda, Fatum-Nyíregyháza

2 órája

Jön a főpróba az Extraliga rajtja előtt

A CSM Lugojjal rövid időn belül harmadjára is megmérkőznek a nyíregyházi röpisek.

Szon.hu

Marija Skorics (háttal) és Lászlop Alexandra

Fotó: Fatum-Nyíregyháza

Kevesebb mint egy hét, és elrajtol a női röplabda Extraliga. Az új idényre gőzerővel készül a Fatum-Nyíregyháza, a csapat sorban vívta az edzőmérkőzéseket az elmúlt hetekben. Nem könnyítette meg az edzői stáb dolgát, hogy a Fatum Kupán több játékos is megsérült, az ő lábukban a többiekhez képest jelentősen kevesebb edzés és felkészülési meccs van. Állapotuk egyébként a Fatum tájékoztatása szerint folyamatosan javul, a klubnál bíznak benne, hogy a bajnoki rajtra mindenki bevethető lesz.

A Békéscsaba elleni nyitómeccs előtt egy héttel viszont még vár egy edzőmeccs a csapatra, a CSM Lugoj ellen. A román alakulat kiváló a kapcsolat, Nyíregyházán is vendégszerepeltek néhány hete, majd a Fatum utazott a lugosi felkészülési tornára. Ma délután 16 órától Békéscsabán találkozik egymással a két gárda. A Fatum számára ez lesz a főpróba a rajt előtt, a jövő hét teljes egésze pedig már a BRSE elleni bajnokira való felkészülés jegyében zajlik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában