Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

3 órája

" Edzőként nagyjából kétszáz meccsnél járok, de én ilyet még nem nagyon láttam" – hat gól és három kiállítás Nyírmeggyes

Továbbra is nyeretlen a Nyírbátor, már dobogón az Újfehértó

Szon.hu

A Nyír-Wetland vármegyei I. osztályú bajnokságban szombaton öt mérkőzést játszottak.

Csenger–Nagyecsed 3–1 (0–0)

Csenger, v.: Pethő. Csenger: Korompai – Katona (Orosz), Szedlacsek (Takács), Popovics, Jónás, Antal, Peterman (Oláj), Nyéki, Ur, Gaál, Barcsay. Játékos-edző: Barcsay Márk. Nagyecsed: Szabolcsi – Zámbó, Marinas (Nagy N.), Nyíregyházi (Sarkadi G.), Bulyáki K. (Jónás), Bulyáki A., Pócsi, Nagy Z., Erdős, Lakatos, Somlyai. Edző: Harbula Balázs. Gól: Nyéki, Ur 2, illetve Erdős.
Barcsay Márk: – Küzdelmes mérkőzésen sikerült itthon tartani a három pontot. A fiúk maximálisan betartották a taktikai utasításokat, amit a meccs előtt mondtunk nekik. Küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk.
Harbula Balázs: – Arrogáns, nagyképű játékunk eredménye nem lehetett más, mint vereség. Mutatott teljesítményünket nem lehet semmilyen körülményre fogni. Belerohantunk a vesztünkbe vezetésnél. Gratulálok a Csengernek!


Újfehértó–Kemecse 3–0 (0–0)

Újfehértó, v.: Kondor. Újfehértó: Nagy – Chrien, Kovács, Somogyi (Garda), Angyal (Marozsán), Pallai B., Mezei, Zámbó (Lakóczi), Pallai G. (Kiss), Daróczi, Szilágyi. Edző: Kiss Tamás. Kemecse: Poór – Goján (Nagy), Majoros, Dócs (Hadházi), Magyar, Ádám (Bárdos), Kovács, Hokk Á., Asztalos, Hokk B. (Ferencz), Tóth. Edző: Tudja Dávid. Gól: Zámbó, Kovács, Garda.
Kiss Tamás: – Az első félidőben még éreztem egy kicsit a csapaton a kupameccs fáradalmait, de még akkor is megvoltak a lehetőségeink a vezetés megszerzésére. A második félidőben pedig úgy gondolom, hogy teljes mértékben megérdemeltük ezt az arányú győzelmet.
Tudja Dávid: – Gratulálok az Újfehértó megérdemelt győzelméhez!


Vásárosnamény–Mándok 2–2 (1–2)

Vásárosnamény, v.: Veres. Vásárosnamény: Csordás – Géci, Szántó, Lyáh, Szabó, Deskó, Magyari, Berec, Illés (Bíró), Kopor, Orosz. Edző: Géczi István. Mándok: Bandor – Kornutjak, Koszta, Toldi (Maroda), Gyüre (Mező), Bokor, Molnár, Matyi (Nagy), Jánvári, Cservenyák, Budaházi (Baksa). Edző: Kocsis János. Gól: Magyari 2 (egyiket 11-esből), illetve Gyüre, Cservenyák.
Géczi István: – A mérkőzés elején kicsit bealudtunk és kétgólos hátrányba kerültünk, de még az első félidőben sikerült csökkenteni hátrányunkat. A második félidőben mindkét csapat előtt adódtak nagy lehetőségek. Sajnálom a fiúkat, mert sokat tettek a győzelemért, de a végén csak a döntetlennek örülhettünk. További sok sikert a Mándoknak!
Kocsis János: – Korán kétgólos előnyt szereztünk és elhittük, hogy vége a mérkőzésnek. Ezután rengeteg helyzetben rontottunk és gólt ajándékoztunk az ellenfélnek, a második félidő számomra teljesen értékelhetetlen volt és a végén így megérdemelten egyenlített a hazai csapat.


Nyírmeggyes–Ibrány 3–3 (1–1)

Nyírmeggyes, v.: Paráda. Nyírmeggyes: Ritli – Boldizsár E. (Batizi Pócsi), Nagy Zs., Török (Banga J.), Éles, Banga G., Jónucz, Sitku, Nagy Z. (Papp), Törtei (Ötvös), Tóth (Boldizsár G.). Egyesületi elnök: Nagy Zsolt. Ibrány: Tóth – Bunkóczi, Farkas, Lukács (Novák), Kiss (Bégányi), Nagy (Bészély), Csáki, Lakatos, Boros (Jóbi), Ács, Barta. Edző: Fiumei Viktor. Gól: Törtei, Papp 2 (egyiket 11-esből), illetve Csáki, Nagy (mindkettőt 11-esből). Kiállítva: Ötvös (95.), illetve Tóth (22.), Barta (49.)
Nagy Zsolt: –
Fiumei Viktor: – Edzőként nagyjából kétszáz meccsnél járok, de én ilyet még nem nagyon láttam. A mérkőzés során az elején hátrányba kerültünk, majd a második félidő elejére tíz emberrel megfordítottuk a meccset 2-1-re, majd kilenc emberrel 3-1-re, egy embert még el tudtunk tüntetni, viszont kettőt már nagyon nehéz volt. Ettől függetlenül gratulálok a srácoknak, nagyot melóztak.


Tarpa–Nyírbátor 3–0 (2–0)

Tarpa, v.: Papp. Tarpa: Hotra – Lovcsikov, Kolesnyik, Bodan, Prihoda, Herman, Mihalcsuk, Doloh (Kamisanov), Stratan (Kucsinszki), Lovincsuk (Zajka), Gál. Edző: Vjacseszlav Jeremejev. Nyírbátor: Kopasz – Tóth Sz., Czerula (Nógrádi), Petics, Tóth Á., Bakosi, Danó, Bakó (Boda), Tóth E., Gönczör, Karácsony (Ferenczi). Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gól: Kolesnyik 2, Mihalcsuk.
Vjacseszlav Jeremejev: – Gyorsan jött az első gól és ez megalapozta a mérkőzést. Jól játszottunk, akár nagyobb arányú győzelem is születhetett volna.
Erdei Zoltán: – Ez most nem az a mérkőzés volt, amikor a gödörből ki tudtunk volna jönni, de készülünk a következőre és itt lenne már az ideje, hogy pontjaink számát is gyarapítsuk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában