Labdarúgás, NB III

2 órája

Diósgyőrben ért véget a Kisvárda II hét meccses döntetlen sorozata

Szon.hu

Hiába vezetett a Szpari második csapata, a vendég fehér mezes karcagiak fordítottak az örökösföldi gyepen

Vasárnap délelőtt két vármegyebeli csapatunk lépett pályára az NB III 8. fordulójában. A Nyíregyháza második számú csapata a Karcagot fogadta. Török László együttese ugyan megszerezte a vezetést, a jó erőkből álló vendégek azonban megfordították a mérkőzést és elvitték a három pontot. A Kisvárda tartalékcsapata a DVTK II vendégeként lépett pályára. Törtei Tamás csapata az első félidőben jól tartotta magát. Fordulás után azonban a hazaiak emberelőnyüket kihasználva megnyerték a mérkőzést. A Kisvárda II.-nek ezzel megszakadt a hét mérkőzéses döntetlen sorozata.

Labdarúgás: NB III, Északkeleti csoport, 8. forduló
Nyíregyháza II.–Karcag 1–2 (1–1)
Nyíregyháza, Örökösföldi Sporttelep, v.: Molnár R. Nyíregyháza II.: Fejér – Selmeci, Kovalecz, Katkó, Pataki, Bertók (Varga, 72.), Czimer-Nyitrai (Harmat, 58.), Oláh, Forgó (Savanya, a szünetben), Babics, Kovács. Edző: Török László. Karcag: Fedesinec – Szabó, Győri, Székely (Tóth, 72.), Szakács (Vona, 94.), Sághy, Constantinescu (Maruscsák, 72.), Fábián, Györgye (Vogyicska, 60.), Talpalló (Girsik, a szünetben), Szűcs. Edző: Varga Attila. Gól: Babics (13.), illetve Györgye (22.), Girsik (64.).
Török László: – Az első 20 percet tudom csak elfogadni a mai mérkőzésen, akkor úgy játszottak a fiúk ami elvárás a csapattól. 

Slobodan Babic (balra, piros-kékben) lövésével szerzett vezetést a nyíregyházi csapat


DVTK II.–Kisvárda II. 3–0 (0–0)
Miskolc, DVTK Stadion, v.: Dévényi. DVTK II.: Odincov – Ferencsik S., Karnickij, Sáreczki, Kovalenko (Sztavnicsuk, 75.), Kiss L. (Vincze D., 75.), Zrnic M., Komlósi B. (Kristóf, 62.), Benkő P., Osikov, Acolatse (Furdeckij, 38.). Edző: Vincze Richárd. Kisvárda II.: Popovics – Kozacsuk, Matic, Rubus, Szirota – Benko, Babics, Simon M. (Pongó-Dankai, 70.), Szikszai (Kancsij, 70.), Ésik Á. (Bliznjuk, a szünetben), Prjamov. Edző: Törtei Tamás. Gól: Benkő P. (50., 78.), Kovalenko (73., 11-esből). Kiállítva: Szirota (39.).
Törtei Tamás: – Az első félidő biztató volt, annak ellenére, hogy nem sikerült gólt szereznünk sokat voltunk az ellenfél kapuja előtt, de a játékrész végén a kiállítás nagyban befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét, amely után egyéni hibákból kaptuk a gólokat. A következő hét elején átértékeljük a mérkőzést és lezárjuk, tanulunk belőle és próbálunk kozmetikázni a jövőben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában