Labdarúgás, Nyír Wetland vármegyei I. osztály

2 órája

A Tarpa nyerte a vármegyei rangadót – edzői nyilatkozatokkal, jegyzőkönyvekkel.

Szon.hu

A fehér mezes Tarpa elvitte a három pontot Ibrányból

Fotó: Sipeki Péter

Gergelyiugornya–Csenger 5–1 (1–0)

Gergelyiugornya. v.: Valu. Gergelyiugornya: Vakarcs – Mándi, Czirják (Szabó), Barta (Lakatos), Peregrin (Baráth), Méhész, Illés (Szegedi), Balogh P., Balogh T., Zán (Danku), Csonka. Játékos-edző: Balogh Tibor. Csenger: Korompai – Osváth, Balogh (Nagy D.), Popovics (Takács), Nagy M. (Oláj), Jónás, Antal, Nyéki, Ur (Katona), Gaál, Barcsay. Edző: Juhász Ferenc. Gól: Czirják, Balogh T., Barta 2 (egyet 11-esből), Mándi, illetve Barcsay. Balogh Tibor: – A múlt heti súlyos pofon után csapatom felállt a padlóról és helyenként jó játékkal megérdemelt győzelmet aratott.
Juhász Ferenc: – Úgy gondolom, hogy jobb, ha most nem mondok semmit, mert nem akarok senkit megbántani. Gratulálok az Ugornyának és további sok sikert!

Kemecse–Nagykálló 3–0 (2–0)

Kemecse, v.: Tóth. Kemecse: Poór – Varga (Magyar), Hasházi, Majoros, Szokolai, Ádám, Hokk Á. (Ferencz R.), Asztalos (Kovács), Katona (Goján), Hokk B., Tóth (Ferencz B.). Edző: Tudja Dávid.
Nagykálló: Budaházi – Erdei, Marozsán, Homann, Sidibe, Sipos, Simon, Baráz (Haller), Anda (Bencs), Mészáros, Nagy (Marinka). Edző: Homann Richárd. Gól: Ádám, Katona 2.
Tudja Dávid: – Úgy gondolom, hogy végig a mi akaratunk érvényesült a mérkőzésen, akár nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk. Nagyon kellett ez a három pont a csapatnak, további sok sikert a Nagykállónak!
Homann Richárd: – Gratulálok a hazai csapatnak, győzelmük megérdemelt! 

Baktalórántháza–Újfehértó 1–4 (1–1)

Baktalórántháza, v.: Tomori. Baktalórántháza: Kócs – Maleskovits K., Jávor (Illés), Kovács, Zakor G. (Pataki), Gyarmati (Lakatos), Németh, Zakor J. (Szarka), Csatári, Maleskovits M., Huncsik. Edző: Stekler Attila. Újfehértó: Nagy – Chrien (Daróczi), Kovács, Somogyi (Lakóczi), Angyal, Pallai B. (Kiss), Mezei, Zámbó (Baglyos), Pallai G., Benke, Szilágyi (Marozsán). Edző: Kiss Tamás. Gól: Maleskovits K., illetve Zámbó, Angyal 2, Lakóczi.
Stekler Attila: – Az első félidőben megszereztük a vezetést, és helyenként jól is játszottunk. A másodikban az Újfehértó akarata érvényesült, de még ekkor is megvoltak a helyzeteink. Koncentrációs zavarunkat könyörtelenül kihasználták, így megérdemelten vitték el a három pontot.
Kiss Tamás: – A találkozótól azt kaptuk, amire számítottunk, egy nagyon fegyelmezett csapattal találtuk szembe magunkat, akik ellen már az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink, de nem tudtuk értékesíteni. A kontra játékban a hazai csapatnak is voltak lehetőségei. A második félidő alapján viszont teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést és ezzel a győzelemmel szeretnénk köszönteni 18. születésnapján Lakóczi Raiszot, illetve az edzésen megsérült Borsy Bécinek mielőbbi felépülést kívánunk!

Ibrány–Tarpa 0–2 (0–0)

Ibrány, v.: Belicza. Ibrány: Tóth – Farkas, Lukács, Kiss (Bészély), Nagy, Csáki (Dobos), Lakatos, Ács, Novák (Bégányi), Barta, Bunkóczi. Edző: Fiumei Viktor. Tarpa: Hotra – Doloh, Gál, Lovcsikov, Kolesnyik, Bodan (Kamisanov), Herman (Maksajev), Mihalcsuk (Kucsinszki), Stratan, Prihoda, Lovincsuk. Edző: Jeremejev Vjacseszlav. Gól: Kolesnyik 2.
Fiumei Viktor: – Az első félidőben kicsit bátortalanok és tompák voltunk, viszont a kapusunk egyben tartotta a csapatot. A második félidőben már jobb felfogásban jöttünk ki, az első tizenöt percben talán ha betalálunk akkor más lett volna a mérkőzés képe, de ez nem sikerült. A Tarpa viszont szerzett két gólt és teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.
Jeremejev Vjacseszlav: – Nagyot játszott az egész csapat. Sok ziccert alakítottunk ki, akár több gólt is rúghattunk volna. Nagyon fontos három pontot szereztünk, gratulálok a csapatnak!

Nyírvasvári–Kótaj 0–3 (0–1)

Nyírvasvári, v.: Papp. Nyírvasvári: Kiss – Molnár, Karczub (Takács), Papp (Polacsek), Sőre, Fekete (Ricsei), Csiszár (Kiss), Balogh, Jónás, Tóth (Kópis), Nagy. Edző: Paulik János. Kótaj: Reszler – Hangácsi, Nagy D., Illés, Papp, Törő, Turóczi (Nagy N.), Sallai, Molnár, Korsoveczki (Lengyel), Lakatos (Dencs). Edző: Seregi Mihály. Gól: Nagy D., Nagy N., Dencs.
Paulik János: – Az első félidő lagymatag játéka után hátrányban vonultunk szünetre. A második játékrészben az akarat már rendben volt, a helyzetek is megvoltak, de ki is maradtak. A végjátékban a megnyíló területeket kihasználta a Kótaj és lezárta a meccset. Gratulálunk nekik!
Seregi Mihály: – Helyzeteinket kihasználva nem forgott veszélyben a győzelmünk, sikerült elhozni a nyírvasvári katlanból a három pontot. Gratulálok a csapatomnak! További sok sikert a hazaiaknak!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában