Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

2024.08.24. 19:51

Történelmi ibrányi siker Nagyecseden

Hátrányból fordította meg a mérkőzést a vendég csapat.

Fotó: Pexels

Nyír-Wetland vármegyei I. osztály, 3. forduló

Nagyecsed–Ibrány 1–3 (1–0)
Nagyecsed, v.: Fehér.
Nagyecsed: Szabolcsi – Zámbó, Ladányi (Sarkadi), Nyíregyházi (Marinas), Nagy (Bulyáki K.), Bulyáki A., Pócsi, Tilinger, Erdős, Lakatos, Somlyai (Jónás). Edző: Harbula Balázs.
Ibrány: Tóth – Lukács, Kiss (Dobos), Nagy, Csáki, Lakatos, Boros, Ács, Novák (Bészély), Barta (bertók), Bunkóczki. Edző: Fiumei Viktor.
Gól: Lakatos, illetve Kiss, Nagy, Lukács.

Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Az első félidőben 1–0-s állásnál a félpályáról induló centerünk az új szabályok értelmében lesen tartózkodott. Ez vicc, de tényleg. Aztán egy büntetőt is kihagytunk, majd a gólvonalról is sikerült mentenie az ellenfélnek, így pedig nem lehetett más a vége, mint vereség. Gratulálok az Ibránynak!

Fiumei Viktor, az Ibrány edzője: – A krónikások szerint nyolc éve nyert utoljára az Ibrány Nagyecseden, de ez a csapat megszakította ezt a sorozatot. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy az első félidő nézhetetlen focit hozott, ellenben a fordulást követően már egy egészen más mentalitással bíró csapat lépett pályára. Végül megérdemelten hoztuk el a három pontot.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában