Labdarúgás, Nyíregyháza Spartacus

2024.08.04. 09:24

" Nem tudtuk azt nyújtani, amit szoktunk ... "

Így értékelte Tímár Krisztián csapata teljesítményét az MTK elleni vereség után.

Szon.hu

Budapest 20240803 Labdarúgás NB1 NBI MTK - Nyíregyháza Fotó: Kovács Péter Nemzeti Sport BERIASHVILI ILIA

Fotó: Kovács Péter

Mint arról beszámoltunk, a Nyíregyháza Spartacus szombaton este vereséget szenvedett az OTP Bank Liga második fordulójában az MTK vendégeként. Így értékelte a látottakat a két szakvezető.

Horváth Dávid, az MTK edzője: – Kapott gól nélkül sikerült ma is győznünk, aminek örülök. Jól kezeltük a Nyíregyháza nyomását, és nem zökkentett ki minket a korai kényszerű csere sem. A mérkőzést jól kontrolláltuk, és kulcs volt, hogy vezetést szereztünk. A második félidőben többet birtokoltuk a labdát, több helyzetet is kialakítottunk, elégedett vagyok a játékosok teljesítményével.

Tímár Krisztián, a Nyíregyháza Spartacus edzője: – Gratulálok az MTK-nak, megérdemelten nyertek. Nem tudtuk ma azt nyújtani, amit szoktunk. Túlzottan is tiszteltük az ellenfelet, hiányzott ma a harcosság, a szenvedély. Sok párharcot veszítettünk, sok labdát veszítettünk ma, ami nem volt jellemző ránk. Hosszú még a bajnokság, tudtuk, hogy fel kell venni a ritmust, most tanulunk a hibákból, a jövő héten pedig megpróbálunk bravúrt elérni a Puskás Akadémia ellen.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában