Labdarúgás, MOL Magyar Kupa

2024.08.23. 13:43

Egy csapatunk biztos, hogy versenyben marad

Nem lesz könnyű dolga a piros mezes Újfehértónak.

Fotó: Dodó Ferenc

A MOL Magyar Kupa második fordulójának vármegyénk három csapata vág neki, ráadásul a Tarpa és a Mátészalka éppen egymással találkozik, így egy továbbjutónk már biztos, hogy lesz. 

– Ugyanúgy, mint a múltkori kupamérkőzést ezt is szeretnénk úgy felhasználni, hogy a későbbiekben ebből profitálhassunk – mondta el lapunk megkeresésére a Mátészalka vezetőedzője, Sándor Tamás. – Próbáljuk úgy elosztani a játékperceket, hogy ebben a három hétben minél eredményesebbek tudjuk lenni. Tisztában vagyunk azzal, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a Tarpa egy nagyon jó csapat.

Kemény erőpróba előtt állnak

Mindeközben az Újfehértó azt az NB III.-as Hatvant fogadja, amely a gólszerzés terén egyelőre nem magasodik ki a harmadosztály mezőnyéből, ez alól mindössze egyetlen mérkőzés volt kivétel, mégpedig a Gesztely elleni kupameccs, amelyet 5–0-val abszolvált a gárda. 

– Ismét egy férfias próba vár a fiúkra, hiszen egy magasabb osztályban szereplő csapatot fogadunk – vélekedett megkeresésünkre az Újfehértó mestere, Kiss Tamás. –  Tisztában vagyunk azzal, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, mindezek ellenére nem feltartott kezekkel lépünk majd pályára. Ez a kupa, ahol bármi megtörténhet, így azzal a céllal állunk bele ebbe a mérkőzésbe, hogy továbbjussunk.

Labdarúgás: MOL Magyar Kupa, 2. forduló

Tarpa–Mátészalka
Tarpa, Sportcentrum, v.: Takács, 16.30.
Újfehértó–Hatvan
Újfehértó, Városi Sporttelep, v.: Vinter, 16.30 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában