Labdarúgás, NB I., Nyíregyháza Spartacus FC

2024.07.02. 11:34

Jön a Spartacus első ausztriai edzőmérkőzése

Jó hangulatban telnek a tréningek.

Fotó: Nyíregyháza Spartacus FC

Mint ismert, az NB I. következő idényére hangoló Nyíregyháza Spartacus FC múlt hét szombaton lejátszotta második felkészülési mérkőzését. A szlovák Mihalovce elleni meccs 1–1-es döntetlennel zárult. A találkozó másnapján a csapat útra kelt és a már jó előre leszervezett ausztriai edzőtáborban folytatja a munkát.

Szerb ellenfél következik 

Habár csapadékos időjárás fogadta a játékosokat, az eső ellenére jó hangulatban teltek az edzések. Szerdán pedig már felkészülési találkozót játszik a csapat. Az ellenfél a szerb Napredak Krusevac gárdája lesz. Három edzőmeccs szerepel a programban az edzőtábor során, mindhárom külföldi csapatok ellen.  A szerdán 17 órától kezdődő mérkőzést követően vasárnap ugyancsak 17 órától a horvát Eszék, majd három nappal később a szintén horvát Rijeka ellen lép pályára Tímár Krisztián csapata. 

– Örülök annak, hogy a srácok ilyen elánnal készülnek – mondta el Tímár Krisztián vezetőedző még a Mihalovce elleni meccset követően. – Akik nemrég érkeztek, azoknak még jócskán van lemaradásuk a munkában, erőnlétben még fel kell zárkózniuk a többiek mellé, ehhez pedig tökéletes lehetőséget kínál az ausztriai edzőtábor. Babics egyelőre külön munkát végez, mivel még nincs olyan állapotban, hogy bevethető legyen. A meccsek között azért rendesen megkapják a srácok a terhelést, sűrű edzésporogramot követünk, próbálunk maximálisan haladni a felkészüléssel. 

Az OTP Bank Liga 2024-2025-ös idénye július 27-én, szombaton rajtol, rögtön az újoncok rangadójával, hiszen a Nyíregyháza az ETO FC Győr gárdáját fogadja.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában