Tokaj by Night Run

2024.07.01. 10:32

Éjszaka futottak a tokaji fénytengerben

Több mint félezren futottak tokaji éjszakában, amelyre a legtöbben Nyíregyházáról érkeztek.

Szon.hu

Fotó: Erdős József

A Tokaj by Night Run népszerűsége folyamatosan nő, hiszen tavaly még csak 340 indulója volt a futóversenynek. Idén Szlovákiából, Amerikából és az ország több mint százhúsz településéről érkeztek a péntek esti rajtra. A rengeteg színvonalas kísérőprogram után Juharos Gábor bemelegítése pörgette fel a futókat, hogy az 5 és 10 kilométeres távot teljesíthessék. A legnagyobb létszámú iskolának járó díjat a nyíregyházi Eötvös József Gyakorló Iskola nyerte el, akik 43 fővel neveztek a gyermekek körében is közkedvelt eseményre. A legnagyobb létszámú csapatot a Watt Team Kft indította. Czabányi Attila futás közben gitárral, énekkel, buborékkal, fényekkel emelte a futás színvonalát és Orosz Tibor kamionja is méltóképpen „villogott” a Fesztiválkatlanban, amely kiváló helyszínnek bizonyult. 
– Köszönet illet minden indulót, támogatót, segítőt, ám a rengeteg élményelem mellett el kell, hogy mondjam, idén nagyon nehéz volt megrendezni a futóversenyt, így még kérdéses az esemény jövője – összegzett Pokrovenszki Gergely szervező, a Tetterő Egyesület elnöke. 

Fotó: Erdős József
Fotó: Kasza Péter

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában