Kézilabda

2024.06.07. 16:38

Harsányi Gergő is részt vesz a kézilabdás találkozón

Szombaton 11.30-tól a szurkolókat is várják a szervezők a Continental Aréna aulájába. A kézilabdás találkozón a korábbi 179-szeres válogatott, nyíregyházi születésű Harsányi Gergő is részt vesz.

Tarnavölgyi Gergely

Kun László (labdával) Németországból látogat haza a nyíregyházi találkozóra

Fotó: KM-archív

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, nagy dobásra készülnek a vármegyeszékhelyen: egykori NB.I-es kézilabdázókat, edzőket, sportvezetőket invitáltak meg a szervezők korábbi „törzshelyükre”, a Bujtosi Szabadidő Csarnokba - a nyíregyházi létesítmény ma már a Continental Aréna nevet viseli. A meghívást elfogadta az a Harsányi Gergő is, aki kétszer járt a magyar válogatottal olimpián (2004. Athén, 2012. London), és akinek a pályafutása Nyíregyházáról indult.

Harsányi Gergő, találkozó, kézilabda
Harsányi Gergő a londoni olimpián negyedik helyen végzett a magyar válogatottal
Fotó: MW-archív

A kézis randevú június 8-án, szombaton 11 órakor kezdődik, majd 11.30-kor kinyílik az ajtó: az esemény szervezői szeretettel várják a szurkolókat is, hogy újra találkozhassanak a nyíregyházi kézilabda egykori nagy alakjaival. 

Harsányi Gergő és a többiek

A teljesség igénye nélkül itt lesz a már említett Harsányi Gergő, Mohácsi Árpád, Kun László, Bécsi János, Kerekes Tamás, Medve Róbert és Boczák József is. A találkozó kora délután a Hunyor Major étteremben, már zárt körben folytatódik, itt a vendégek megnézik a kölni Final4 két elődöntőjét, a Magdeburg-Aalborg és a Barcelona-THW Kiel mérkőzéseket.

A szervezők tehát minél több egykori kézilabda-szurkolót várnak szombaton 11.30-tól a Continental Aréna aulájába, amit a Géza utcai főbejáraton lehet majd megközelíteni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában