Labdarúgás, vármegyei I. osztály

2024.04.13. 20:00

"Az idei szezon legnagyobb győzelmét arattuk" - Potyogtak a gólok a megye egyben

Öt meccsen harminckétszer zörrent meg a háló.

Szon.hu

Nyírmeggyes–Nyírbátor 3–3

Fotó: Sipeki Péter

Labdarúgás: Nyír-Wetland vármegyei I. osztály, 23. forduló

Csenger–Mátészalka 2–1 (0–1)
Csenger, v.: Kondor.
Csenger: Korompai – Nagy D., Szedlacsek, Osváth (Oláj), Popovics (Gere), Nagy M., Csorvási, Jónás (Katona), Antal, Bence, Barcsay. Edző: Juhász Ferenc.
Mátészalka: Szilágyi – Szántó, Bodó, Sárosi, Lyáh (Huszti), Fenyőfalvi, Csáki, Gergely (Tóth), Magyari, Fejes, Toldi (Hudák). Edző: Kiss Tamás. Gól: Barcsay (11-esből), Csorvási, illetve Nagy D. (öngól)
Juhász Ferenc: – Nagyon jó mérkőzésen sikerült megszereznünk a győzelmet. Úgy gondolom, nem érdemtelenül. Nagyot játszottak a fiúk, ezért gratulálok nekik. A csapat ezt a győzelmet a szurkolóknak ajánlja. További sok sikert kívánunk a Szalkának!
Kiss Tamás: – Az első félidőben több nagyobb lehetőségből is csak egy gólt sikerült érvényesíteni. A második félidőben viszont megint olyan buta hibákat követtünk el, amit az ellenfél azonnal kihasznált. Gratulálunk a Csengernek!

Nyírmeggyes–Nyírbátor 3–3 (3–2)
Nyírmeggyes, v.: Rácz.
Nyírmeggyes: Major – Hornyák (Törtei), Banga, Nagy Zs., Török (Farkas), Éles, Batizi Pócsi (Ács), Máté (Folytán), Sitku, Nagy Z., Drabik (Szabó). Edző: Siska Attila.
Nyírbátor: Borkó – Tóth Sz., Czerula (Bakosi), Szücs, Pálvölgyi, Nógrádi, Tóth E. (Bakó), Erdei, Terdik, Orosz, Kun. Játékos-edző: Erdei Zoltán. 
Gól: Török 2 (egyet 11-esből), Batizi Pócsi, illetve Terdik, Pálvölgyi, Tóth.
Siska Attila: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, húsz perc után 3-0-ra vezettünk, de valószínűleg azért állunk az utolsó helyen, mert az ilyen csatákat nem tudjuk megnyerni.
Erdei Zoltán: Az első húsz percet nagyon álmosan és enerváltan kezdtük, ennek az eredménye az volt, hogy az ellenfél 3-0-ára tudott vezetni. Mivel egy kis tartás volt a csapatban, így legalább döntetlenre tudtuk hozni a mérkőzést.

Vásárosnamény–Tarpa 3–4 (2–2)
Vásárosnamény, v.: Kosztyu.
Vásárosnamény: Kardos – Berec, Zán, Deskó, Danó (Szabó), Kopor, Barta (Pócsik), Deák, Balogh (Vass), Illés, Orosz. Edző: Piskóti Zsolt.
Tarpa: Máté – Prihoda, Zajka (Doloh), Bodan (Stratan), Maksajev, Nemes, Mihalcsuk, Palcsej (Lovcsikov), Burdika (Boldizsár), Lovincsuk, Gál. Edző: Bubis Iván. 
Gól: Zán, Deskó, Illés, illetve Bodan, Mihalcsuk, Nemes, Gál.
Piskóti Zsolt: Nagyon közel álltunk újra a pontszerzéshez. Roppant bosszantó és elkerülhető gólokat kaptunk és újra embereket veszítettünk. Mennünk kell tovább, nem lesz egyszerű, de feladni nem fogjuk!
Bubis Iván: – Az idei szezon legnagyobb győzelmét arattuk úgy gondolom. Érződött, hogy rangadót játszunk, a hazai csapat is bele adott mindent. Olyat láttunk ma játékosainktól amit talán még egyszer sem, küzdöttek az utolsó percig. Gratulálok a fiuknak, a hazai csapatnak további sok sikert kívánunk.

Nyírbéltek–Nagyecsed 3–4 (1–1)
Nyírbéltek, v.: Veres.
Nyírbéltek: Ritli – Ricsei, Ramos (Marozsán), Sőre, Nemes (Boldiszár G.), Vass, Jónucz, Bányász (Fleisz), Varga, Sidibe, Fischer. Edző: Gyarmati András.
Nagyecsed: Szabolcsi – Sarkadi G., Zámbó, Marinas, Ladányi (Kóka), Pócsi, Bulyáki (Nagy N.), Nagy Z. (Bulyáki), Erdős, Szabó (Jónás), Lakatos (Somlyai). Edző: Harbula Balázs. 
Gól: Vass, Sidibe 2 (egyet 11-esből), illetve Erdős (11-esből), Ladányi, Szabó, Nagy N.
Gyarmati András: –
Harbula Balázs: Az első félidőben eldőlhetett volna a hazai csapat javára a mérkőzés. A második félidőben a pontrúgás után felszabadultabbá váltunk és sikerült eldönteni a javunkra a találkozót. A végén a két kapott gól valóban csalódást keltő, de ez a csapat már az ötödik meccsét nyeri...

Újfehértó–Nagykálló 7–2 (4–0)
Újfehértó, v.: Pethő.
Újfehértó: Nagy M. (Bogár) – Szilágyi (Daróczi), Somogyi, Barta (Bodnár), Angyal, Mezei, Zámbó, Pallai, Daróczi (Miterkó), Nagy D., Benke. Edző: Antal István.
Nagykálló: Budaházi – Oláh, Erdei (Marinka), Marozsán Zs., Mondok, Puluczkai, Homann (Marozsán M.), Sipos, Haller, Simon (Baráz), Nagy (Bencs). Edző: Homann Richárd. 
Gól: Nagy D. 2, Szilágyi 4, Zámbó, illetve Oláh, Marozsán M.
Antal István: – A mérkőzés első percétől kezdve dinamikusan, gyorsan, okosan, gólra törően játszottunk, szép gólokat lőttünk. Örülök, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni.
Homann Richárd: – Sajnos van ilyen is, tanulnunk kell belőle. Gratulálok az Újfehértónak!

Vasárnap játsszák: Ibrány–Mándok és Kállósemjén–Kemecse.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában