Labdarúgás, NB I., Kisvárda Master Good

2024.03.28. 15:21

Nincs más hátra, mint előre

A DVSC elleni koránt sem egyszerű meccsre hangol a Kisvárda.

A Kisvárda játékosai bíznak a jobb folytatásban.

Fotó: kisvardafc.hu

Közel egy hónap után játszik ismét hazai bajnokit az élvonalbeli Kisvárda Master Good. A rétközi egylet nem várja túl jó előjelekkel a DVSC elleni összecsapást, hiszen nyolc fordulóval a bajnokság vége előtt a kiesést jelentő tizenegyedik helyen áll, ráadásul kilenc ponttal lemaradva a tizedik Zalaegerszeg mögött. Az aktuális ellenfél viszont remek passzban érkezik, mivel legutóbb kiszakadt a Loki gólzsákja, Srdjan Blagojevics gárdája 5–1-re múlta felül a ZTE csapatát. Ami megtörheti a csapatok negatív, vagy éppen pozitív lendületét, az a válogatott szünet.

Fontos időszak következik

– Jókor jött ez a szünet, hiszen volt mit rendbe tennünk a csapat körül – vezette fel a találkozót kérésünkre a Kisvárda vezetőedzője, Feczkó Tamás. – Fontos időszak előtt állunk, az elkövetkezendő három fordulóban, azaz a DVSC, a DVTK és az Újpest ellenében a lehető legtöbb pontot kell begyűjtenünk. Nem titok, hogy a Debrecen játssza az egyik leglátványosabb futballt az első osztályban. Legutóbb a Zalaegerszeg ellen fölényes győzelmet aratott, így biztos, hogy mentálisan nagyon erős a keret. Amúgy sem lenne egyszerű ellenük, de bízom a csapatomban és abban, hogy meglephetjük őket. 

Persze a DVSC sem feltartott kézzel érkezik a Várkerti Stadionba, a meccs várható mikéntjéről a „Csak a Loki” magazinban beszélt Blagojevics mester.

Kevesen számítottak erre

– A szokásos módon készültünk a Kisvárda elleni mérkőzésre – kezdte a hajdúságiak trénere. – A magyar bajnokság elég kiszámíthatatlan. Bármelyik csapat nyerhet bármelyik ellen. Kevesen gondolták volna azt ősszel, hogy a Kisvárda a kiesés elkerüléséért harcol majd, hiszen egy jó csapatról van szó, remek külföldi játékosokkal, tapasztalt és jó kvalitású egyénekkel. Ez iszont az ő gondjuk, nekünk megvannak a saját céljaink, ambícióink és elképzeléseink. Nem becsüljük le őket, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy nehéz nyerni a Várkerti Stadionban.

Labdarúgás: NB I., 26. forduló
Kisvárda Master Good–DVSC, Kisvárda, Várkerti Stadion, szombat, 14.30.
További mérkőzések
Péntek
Puskás Akadémia–Fehérvár, 20.
Szombat
MTK–Kecskemét, 17.
ZTE–DVTK 19.30.
Vasárnap
Paks–Újpest 15.30
Mezőkövesd–Ferencváros 18.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában