Vármegyi foci

2024.03.27. 18:41

Díjazták a vármegyei futball krémjét

Összesen tíz elismerést osztottak ki az MLSZ vármegyei Igazgatóságának díjátadó rendezvényén.

Díjátadók és díjazottak a jó hangulatú ünnepségen

Fotó: Sipeki Péter

A Magyar Labdarúgó-Szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Igazgatósága újabb mozgalmas év után díjazta a legjobbjait.

Az Igazgatóság vezetője, Kvaka Árpád köszöntötte az egybegyűlteket, majd dr. Szalacsi Árpád, a Igazgatóság elnöke nyitotta meg a rendezvényt.

– Minden díjazottnak jár a gratuláció – fogalmazott dr. Szalacsi Árpád. – Emlékeztetnék mindenkit, hogy a futball csapatsport, minden egyéni díjazott mögött áll egy stáb, a munkájukat ezúton is megköszönöm. Csak úgy lehet elérni sikert, ha sok munkát tesz bele az ember, ehhez kívánok erőt mindenkinek.

Az elnök köszöntőbeszédében gazdasági témákat is érintett, kitért a TAO-pályázatokra és a jövőben megvalósuló fejlesztésekre is.

Ezt követően jött a lényeg, a díjak átadása dr. Szalacsi Árpád mellett Lipők Sándor és Baracsi Endre elnökségi tagok közreműködésével.

A szervezet szerdai ünnepségén összesen tíz emlékplakett talált gazdára a 2023-as naptári év eredményei alapján. Díjat kapott mások mellett Dávid Róbert, a másodosztályban bajnok és Megyei Kupa-döntős Csengersima házi gólkirálya (már a Vámosoroszi labdarúgója), aki a 2022–2023-as bajnokságban 42 találatig jutott, a Nyír-Wetland vármegyei I. osztályban bajnok Kállósemjén játékos-edzője, Ovszijenko Vologyimir, az év játékvezetője, Papp Ferenc, de elismerésben részesült munkájáért Kiss László és Tukacs László is.

A jó hangulatú eseményen a résztvevők alighanem plusz motivációt nyerhettek ahhoz, hogy a 2024-es évük az előzőhöz hasonlóan sikeres legyen.

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Igazgatóság díjazottjai

Az év legjobb férfi labdarúgója: Dávid Róbert (Csengersima).
Az év legjobb utánpótlás-labdarúgója: Márton Ákos (Várda LA). 
Az év legjobb férfi labdarúgócsapata: Agnis-Gergelyiugornyai SE. 
Az év legjobb utánpótlás-labdarúgócsapata: Pap SE U19.
Az év legjobb női egyesülete: Nagydobosi LSE.
Az év legjobb férfi felnőtt edzője: Ovszijenko Volodimir (Kállósemjén). 
Az év legjobb utánpótlásedzője: Makszim Gábor (Mátészalka). 
Az év legjobb játékvezetője: Papp Ferenc. 
Kocsis Sándor-díj – az év aktivistája: Kiss László. 
Dr. Szabolcsi József-díj – Szabolcs-Szatmár-Bereg labdarúgásáért: Tukacs László.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában