Labdarúgás, vármegyei I. osztály

2024.03.29. 08:02

Beharangozó: „Az egyik a hegycsúcsra akar felmenni, a másik csak egy dombra”

Labdarúgás: Nyír-Wetland vármegyei I. osztály, 21. forduló (kezdés: 16)

A fekete mezes naményiak közvetlen riválissal találkoznak

Fotó: Gazdag Mihaly

Szombat
Nyírmeggyes (16.)–Nagyecsed (7.) (14 óra)
Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – A Minden héten háború című filmben az edző szájából elhangzik, hogy „a játék több kell, hogy legyen, mint csupán a győzelem”. Eddig én is ezt az elvet vallottam, de most nagyon kell a győzelem...
Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Három éve nyertünk legutóbb Meggyesen, így talán a hazaiaknak áll a zászló, de igyekszünk mindent megtenni a győzelem érdekében, ne érjen minket az a kritika, hogy a mögöttünk álló csapatokat nem vesszük komolyan!

Nyíregyháza II. (9.)–Mándok (2.)
Szatke Zoltán, a Nyíregyháza II. edzője: – Az elmúlt hétvégén nagyon közel álltunk ahhoz, hogy pontokat szerezzünk, ami sajnos nem sikerült, hiába játszottunk jól. Bízom a mostani hétvégében. Tudjuk, hogy az ellenfél nagyon jó csapat, de hazai pályán mindent meg fogunk tenni a sikerért.
Kocsis János, a Mándok edzője: – Fiatal csapat lesz az ellenfelünk, amely nagyon jó feltételek mellett készülhet és egyre többet játszik felnőttbajnokságban, így folyamatosan fejlődik. Biztos vagyok benne, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, de mindenképpen három pontot akarunk szerezni.

Csenger (8.)–Tarpa (5.)
Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Nehéz mérkőzés előtt állunk, de nagyon szeretnénk bizonyítani saját magunknak és a közönségnek is, hogy jó csapatot alkotunk és tudunk nyerni a hétvégén.
Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen idegenben mindenhol nehéz. Az elmúlt hetekben a játékunk sem olyan, amilyet szeretnénk, meglátjuk, mit tudunk összehozni a hétvégén.

Vásárosnamény (13.)–Nagykálló (12.)
Piskóti Zsolt, a Vásárosnamény edzője: – Sajnos elég régen ünnepelhettünk győzelmet. Remélem, a fiúk is kellően éhesek most már a sikerre, ráadásul egy roppant fontos mérkőzés következik a hasonló célokért küzdő Nagykálló ellen. Teljesen mindegy, milyen összetételben, de otthon kell tartanunk a három pontot.
Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Sajnos nem túl acélos az idegenbeli mérlegünk, ezen szeretnénk kozmetikázni a hétvégén.

Nyírbéltek (14.)–Kemecse (10.)
Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Múlt hétvégén nagyon jó teljesítményt nyújtott a csapat, remélem, ezt át tudjuk menteni erre a hétvégére, mindenki ugyanazzal a hozzáállással, odaadással fog játszani és otthon tartjuk a három pontot.
Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Eredményesen kell zárjuk a hetet. Ehhez az elmúlt héten mutatott fegyelem az alap és minőségibb megoldások kellenek az adott játékhelyzetekben!

Újfehértó (4.)–Kállósemjén (1.)
Antal István, az Újfehértó edzője: – Nem egyforma célokért küzd a két csapat: az egyik a hegycsúcsra akar felmenni, a másik csak egy dombra. Ettől függetlenül, mi mindent megteszünk hétvégén, hogy szurkolóink kellemesen ünnepeljenek. Nagyon várjuk a találkozót.
Ovszijenko Vologyimir, a Kállósemjén játékos-edzője: – Otthon elveszítettünk két pontot, most mindenképpen javítanunk kell idegenben.

Vasárnap
Kótaj (11.)–Mátészalka (3.)
Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – A héten nem tudtunk úgy készülni, ahogy szerettünk volna, sérülések és betegséghullám tizedeli a csapatot, ettől függetlenül készülünk a hétvégi mérkőzésre és mindent megteszünk a jó szereplés érdekében.
Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – A Kótaj tavasszal bizonyította, hogy komolyan kell venni, hazai pályán pedig abszolút veszélyes mindenkire, de ha el akarjuk érni a céljainkat, akkor idegenben is csak a három pont megszerzésére törekedhetünk.

Ibrány (15.)–Nyírbátor (6.)
Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzője: – Ismét nehéz mérkőzés következik, de hazai pályán mindent megteszünk, hogy sikeresek legyünk.
Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Igaz, hogy múlt hétvégén kicsit gyengén játszottunk, Ibrányból is szeretnénk a három pontot elhozni. Mindent megteszünk a győzelemért!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában