Labdarúgás, Kisvárda Master Good

2023.01.17. 17:40

A szerb ellenfél is kipipálva

Második felkészülési mérkőzését is megnyerte a Kisvárda.

Két meccsen, két győzelem.

Fotó: kisvardafc.hu

A Törökországban edzőtáborozó Kisvárda Master Good a lengyel FKS Stal Mielec (3–2) legyőzését követően ezúttal a szerb bajnokság nyolcadik helyén álló Radnicski Kragujevac 1923 ellen lépett pályára.

Három perc alatt két gól

A klub honlapjának beszámolója szerint a 33. percben emberelőnybe került a Várda, amely ezt követően három perc alatt kétszer is betalált. Először Vida Kristopher váltotta gólra Ilievszki átadását, majd a gólpasszt adó északmacedón csatár fejelte a hálóba Leoni szögletét. 

A fordulás után a felek megállapodása alapján ismét teljes létszámban futott ki a gyepre a Radnicski, amely Csolovics húszméteres átlövésével szépített. Több gól a folytatásban azonban már nem született, így a rétközi egylet a második meccsét is megnyerte. 

Felkészülési mérkőzés
Kisvárda Master Good–FK Radnicski 1923 2–1 (2–0)
Lara, Asteria Sport Center
Kisvárda: Hindrich – Hej, Kovacic (Vranjanin, a szünetben), Széles I. (Jovicic, 62.), Leoni (Stefan, 80.) – Lucas (Melnik, 62.), Karabeljov (Ötvös, 62.) – Navrátil (Czérna, a szünetben), Szpaszics (Makowski, 62.), Vida K. (Camaj, 62.) – Ilievszki (Mesanovic, 62.). Vezetőedző: Török László.
Radnicski: Rajcsevics – Valkovics, Pecelj, Kovacsevics, Mitrovics, Szrnics, Krajisnik, Vidoszavljevics, E. Da Silva, D. Jovanovics, Chinedu. 2. félidő: Mladenovics – Jankovics, Milicsics, Tomovics, Ivanovics, Vidovics, Milojevics, Zorics, Makszimovics, Csolovics, Djurics.
Gól: Vida K. (34.), Ilievszki (37.), illetve Csolovics (49.).
Kiállítva: E. Da Silva a 33. percben (A két csapat megállapodása szerint a második félidőt 11 emberrel kezdhette a Radnicski.)

34. perc: Lucas felpassza után Karabeljov játszott Ilievszkihez, aki remek átadásával Vida Kristophert hozta helyzetbe, támadónk pedig 12 méterről a jobb alsó sarokba gurított, 1–0.

37. perc: Leoni jobboldali szöglete után Ilievszki négy méterről fejelt a kapu bal oldalába, 2–0.

49. perc: A Radnicski csereként beállt jobbszélsője, Csolovics húzogatott befelé, majd 20 méterről lövésre szánta el magát, és a ballábas lökete Hindrich hálójában landolt, 2–1.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában