Koncert

2024.07.16. 08:05

Zséda-koncert lesz a szabadtéri színpadon

Az érdeklődők csütörtökön 20.30-tól a Rózsakert Szabadtéri Színpadon láthatják/hallhatják az ország egyik legnépszerűbb előadóját.

Szon.hu

Zséda július 18-án Nyíregyházán ad koncertet

Forrás: MW-archív

Zséda eddigi pályafutása belesűríthető egyetlen szóba: Díva. Ebben benne van minden, ami az énekesnőt jellemzi: lírai szopránja, érzelemdús gondolatvilága, érzéki dalai, de a sodró lendület, a forró hangulat, a szenvedélyes előadásmód is.  Számos arcát láthatta már a közönség. A Fekete rúzs femme fatale-ja a Szeress most naívája, vagy épp az Életben maradni pörgős ritmusa mind mind Zséda egy-egy arca. A Motel, a Mindhalálig, vagy az Egy ölelés a világ mind, mind ennek a két évtizede tartó pályának a mérföldkövei. Nyolc album, több mint húsz év legnagyobb slágerei egyetlen estébe sűrítve: ez a Díva show, na és nagy adag lazaság, könnyed elegancia, felhőtlen szórakozás Zsédával és az ország legjobb zenészeivel – a koncertsorozat július 18-án Nyíregyházára érkezik, az érdeklődők csütörtökön 20.30-tól a Rózsakert Szabadtéri Színpadon láthatják/hallhatják az ország egyik legnépszerűbb előadóját. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában