Tiszabezdéd

2024.07.27. 09:02

A nehézségek ellenére lesz Tarsolylemez Fesztivál Tiszabezdéden

Immár kilencedik alkalommal rendezik meg Tiszabezdéden a nagy sikerű Tarsolylemez Fesztivált július 27-én, szombaton.

Szon.hu

Lovas és íjászbemutatók is várják a közönséget

A rendezvény ünnepélyes megnyitója 13 órakor lesz, melyen Daku Attila polgármester mond beszédet.

A polgármester lapunknak arról számolt be, a legutóbbi három évben mindig valamilyen természeti „katasztrófa” árnyékolta be a fesztivált.

– Volt, amikor villámcsapás érte az aggregátort, tavaly egy szupercella csapott le, ami minden sátrunkat tönkretette. A szomszédos önkormányzatok, illetve magánemberek segítségével viszont újra megrendezzük a Tarsolylemez Fesztivált, hogy a résztvevők élvezhessék a hagyományőrző lovas és íjászbemutatókat, illetve a színpadi programokat – tette hozzá a polgármester.
A fesztiválon Fellép a Demecseri Pendelyes Néptánccsoport, lesz lovasíjász-bemutató, népi játszóudvar és ugrálóvár is a legkisebbeknek – olvasható a fesztivál programajánlójában. A zene kedvelőinek is változatos kínálattal készülnek: délután a Csipkés Zenekar, majd a Kiss Kata Zenekar szórakoztatja a közönséget, este pedig Kiss Kevin, majd a Roy és Ádám Trió lép a színpadra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában