Elismerés

2022.06.02. 11:34

A Nyíregyházi Televízió újabb Helyi Érték Díja

KM

Juhász Judit az NYTV Híradójának stúdiójában

Ismét Helyi Érték Díjas lett a Nyíregyházi Televízió Híradója. A 93 helyi televíziót tömörítő egyesület az idén is meghirdette pályázatát, így a Nyíregyházi Televízió műsora az elmúlt három alkalommal egymás után, minden évben elnyerte az elismerést. A hírműsor a városlakóknak, a Nyíregyháza iránt érdeklődőknek szól, a megyeszékhely fejlődésével, mindennapjaival kapcsolatos történéseket mutatja be hetente ötször. Ugyanakkor az MTV helyi gyártóbázisaként az itteni dolgokról is tudósítanak a széles közvéleménynek. A 2022. évi díjat Boronkay Ferenc stúdióvezető vette át az egyesület tatai találkozóján. 


– A díj a Nyíregyházi Televízió teljes stábjának érdeme, egyben jó visszajelzés számunkra a hitelességről, objektivitásról, naprakészségről, a folyamatosan magas színvonalról, ugyanakkor a fenntartó önkormányzatnak is, hogy jó csapatra bízza a városi sajtótermékek elkészítését – értékelt az NYTV-t is üzemeltető Város-Kép Nonprofit Kft. ügyvezetője, Zagyva Gyula.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában