Helyi közélet

2018.12.01. 13:38

Könyv és humor

Nyíregyháza - Senki nem figyelmeztetett, hogy a logisztikával mekkora bajok lesznek – mondta Csisztu Zsuzsa.

Nyíregyháza - Senki nem figyelmeztetett, hogy a logisztikával mekkora bajok lesznek – mondta Csisztu Zsuzsa.

Végtelenül humoros és közvetlen beszélgetésnek lehetett szem- és fültanúja az, aki pénteken az egyik belvárosi könyvesboltban járt Nyíregyházán. Csisztu Zsuzsát senkinek nem kell bemutatni, mégis nehéz lenne őt egy szóval jellemezni: sikeres sportoló, közismert televíziós műsorvezető, sportjogász, de ami számára a legfontosabb: két fiú édesanyja. Legújabb, Kisgyerek, kis gond – ez valami vicc? című könyve kapcsán Bocskai Magdával, a Kölcsey televízió munkatársával beszélgetett anyaságról, hétköznapokról és az értékek fontosságáról.

Kis gond vagy nem gond?

– Sok mindent csinálok, de elsősorban családanya és feleség vagyok. Lényegében erről is szól a könyvem, és nem véletlen a megkettőződött szerep: sok vád éri a karriert elérő nőket, személy szerint én nem szeretem a karrierista szót. Egyszerűen hivatásszerető emberek maradtunk attól függetlenül, hogy családot is alapítottunk. A kettő nem zárja ki egymást és hatalmas összehangoltságot igényel, de soha senki nem figyelmeztetett, hogy a logisztikával mekkora bajok lesznek! – nevetett fel Zsuzsa. Az esemény iránt sokan érdeklődtek, a szerencsésebbek pedig nem csak élményekkel, de ajándékokkal is gazdagodtak. A Csisztu Zsuzsával készített interjút egy későbbi lapszámunkban közöljük.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában